Φέτος τα Χριστούγεννα, ο σάκος του Άγιου Βασίλη θα γεμίσει με βιβλία!

Boom Team
Thu, 01/12/2022 - 22:30

...Και τι βιβλία! Με υπέροχη εικονογράφηση, τρομερούς ήρωες, συγκλονιστικές περιπέτειες, αστείες ιστορίες και πρωταγωνιστές που εμπνέουν! Βιβλία που κρύβουν στις σελίδες τους εκπλήξεις, μικρούς θησαυρούς, πολλές ερωτήσεις κι ακόμα περισσότερες απαντήσεις! Και μην ξεχνάτε, πως ένα βιβλίο είναι πάντα το καλύτερο δώρο για τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά!

Photo: Δανάη Ίσαρη 

Τα βιβλία δεν είναι για φάγωμα!

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου με την υπέροχη εικονογράφηση και πρωταγωνιστή τον ευγενικό βιβλιοπώλη Λεοπόλδο, θα μάθουμε να αγαπάμε και να φροντίζουμε τα βιβλία μας.

Να σε κάνω μια αγκαλιά;

Μια ιστορία για το αδιαμφισβήτητο και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού να ορίζει τα όρια του σώματός του μέσα από τη ματιά και την επιστημονική γνώση της Ψυχολόγου και Ψυχοθεραπεύτριας Φρόσως Φωτεινάκη.

20 σπουδαία αγόρια και κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο

Η Μητέρα Τερέζα, ο Μάικλ Τζόρνταν... κι άλλα σπουδαία παιδιά που κατάφεραν με τις ιδέες τους να αλλάξουν τον κόσμο! Ποιο ήταν άραγε το μυστικό τους;

Μερικές ερωτήσεις για τα δέντρα

Τα παιδιά κάνουν τις πιο απίθανες ερωτήσεις, παρασύροντάς μας στον μαγικό τους κόσμο που είναι γεμάτος αθωότητα και θαυμασμό!

Μπορώ να πάω διακοπές στη Σελήνη;

«Μαμά, τι υπάρχει στο διάστημα; Γιατί σκοτεινιάζει τη νύχτα; Το μικρό σας ανακαλύπτει τον κόσμο και σας «βομβαρδίζει» με αμέτρητες ερωτήσεις; Εδώ λοιπόν θα βρείτε τις απαντήσεις!

Ο Νόλαν μετράει τα αστέρια

Ένα τρυφερό παραμύθι που θα μας βοηθήσει να μιλήσουμε στα παιδιά για το δύσκολο θέμα της απώλειας.

Όλα τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο, χριστουγεννιάτικο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!