Garmin vívofit® jr. 3: Όταν ένα παιδικό ρολόι fitness tracker μετατρέπεται σε μια συναρπαστική διαδραστική εμπειρία

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Thu, 03/12/2020 - 17:11

Τα παιδιά ξετρελαίνονται όταν οι μεγάλοι τούς αναθέτουν "αποστολές", όλοι το ξέρουν αυτό! Και βέβαια, αντίστοιχη είναι η χαρά τους όταν παίρνουν και το "έπαθλο" αφού ολοκληρώσουν την κάθε αποστολή... Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν θα μπορούσατε να τους αναθέσετε διάφορα tasks ή να είχατε τη δυνατότητα να ελέγξετε την έκβαση με κάποιον τρόπο; Ο τρόπος υπάρχει και είναι το νέο vívofit® jr. 3 fitness tracker ρολόι της Garmin που κατέφθασε για να διευκολύνει το έργο των γονιών και να μυήσει τα παιδιά σε νέους κόσμους περιπέτειας... Πόσα βήματα είναι άραγε μέχρι το πάρκο; Κοιμήθηκες αρκετά, δηλαδή πάνω από έξι ώρες το βράδυ; Μελέτησες όπως συμφωνήσαμε, για μία ολόκληρη ώρα; Πόση ώρα σου πήρε να μαζέψεις το τραπέζι; Σε όλες αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις, θα βρείτε τις απαντήσεις και μαζί έναν πολύτιμο "σύμμαχο", στα νέα παιδικά ρολόγια της Garmin!  

boom garmin vivofit 3

Not your typical fitness tracker

Ναι, πρόκειται για ένα ρολόι fitness tracker, αλλά στην ουσία είναι πολλά παραπάνω. Εκτός από το προφανές, ότι διευκολύνει το παιδί να μάθει εύκολα την ώρα, του δίνει τη δυνατότητα να βιώσει μια διαδραστική εμπειρία, καθώς κάθε ημέρα θα ανακαλύπτει νέες εκπλήξεις. Με τη βοήθεια του app Garmin Jr, το οποίο συνδέεται με το παιδικό ρολόι, ο γονιός θα αποκτά πρόσβαση σε πληροφορίες για τη δραστηριότητα του παιδιού. Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει εκπαιδευτικά παιχνίδια για διασκέδαση, που αποτελούν πάντα ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για να ολοκληρωθούν διάφορα tasks στην ώρα τους... 

♦ Activity Tracker

Όπως οποιοδήποτε άλλο fitness tracker ρολόι καταγράφει τα βήματα, όμως το συγκεκριμένο καταγράφει επίσης και τις ώρες ύπνου, για να ξέρετε αν το παιδί σας κοιμάται σωστά, αλλά και όποια άλλη δραστηριότητα πραγματοποιεί. Με στόχο τα 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας - που σύμφωνα με έρευνες είναι ο απαιτούμενος χρόνος για να είναι τα παιδιά σε καλή φυσική κατάσταση - και αφού αυτός επιτευχθεί, τα παιδιά επιβραβεύονται, ξεκλειδώνοντας στην εφαρμογή εκπαιδευτικά παιχνίδια, νέες πίστες και κουίζ, κατεβάζοντας εικονίδια στο ρολόι τους αλλά και χρήσιμα δεδομένα και ασκήσεις. Το κάθε παιδί της οικογένειας έχει το δικό του προφίλ, από το οποίο μπορείτε να συλλέγετε τις πληροφορίες για τις δραστηριότητές του! 

boom garmin vivofit 3

♦ Mom's Helper

Το χρονόμετρο που διαθέτει, βοηθά το παιδί να οργανώνει καλύτερα τον χρόνο του, αποκτώντας έτσι καλύτερη αίσθηση. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως θα έχετε συνεννοηθεί πλήρως όταν του πείτε ότι έχει ακόμα 30 λεπτά να παίξει ή 2 λεπτά για να βουρτσίσει τα δόντια του. Πέρα όμως από το χρονόμετρο, η λειτουργία του ξυπνητηριού και των ειδοποιήσεων σάς λύνει τα χέρια. Χρησιμοποιώντας τα, θα έχετε για παράδειγμα τη δυνατότητα να αναθέσετε μέσω του app στο παιδί σας να τακτοποιήσει το δωμάτιό του με έπαθλο εικονικά νομίσματα για τα παιχνίδια του. Το παιδί θα ολοκληρώνει το task σε χρόνο dt κι όλοι θα είναι χαρούμενοι! 

boom garmin vivofit 3

♦ Play Together

Η ομαδικότητα είναι απαραίτητη κοινωνική δεξιότητα, γι'αυτό με το vívofit® jr. 3 και τη λειτουργία της αναμέτρησης Toe-to-Toe™ που διαθέτει, τα παιδιά μπορούν να συγχρονιστούν με τους φίλους τους που βρίσκονται κοντά και να διαγωνιστούν σε χρονομετρημένους αγώνες βημάτων. Σε αυτό μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς με την εφαρμογή Toe-to-Toe και ένα συμβατό ρολόι Garmin αλλά και να συνδέονται και με άλλες οικογένειες ώστε να διαγωνίζονται όλοι μαζί σε εβδομαδιαίες αναμετρήσεις! 

boom garmin vivofit 3

Good to know

Το vívofit jr. 3 είναι αδιάβροχο και πολύ ανθεκτικό χάρη στο λουράκι από σιλικόνη, γεγονός που επιτρέπει στο παιδί να χαρεί το παιχνίδι χωρίς περιορισμούς. Επίσης, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε στιγμή για τη μπαταρία του, αφού διαρκεί για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς φόρτιση και αντικαθίσταται εύκολα από τον χρήστη. Διατίθεται σε 3 εκδόσεις: τη Garmin με επιλογή 3 χρωμάτων, τη Disney Princess με επιλογή 2 χρωμάτων και αντίστοιχο Disney κόσμο στην εφαρμογή και τη Marvel Avengers με την επιλογή 2 χρωμάτων και τον αντίστοιχο κόσμο της Marvel στο app. 

boom garmin vivofit 3

Μήπως σας βρήκαμε το τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα; (Φυσικά και η ερώτηση ήταν ρητορική!) 

 

Website: www.garmin.gr

Facebook: Garmin Greece

Instagram: @garmingreece

YouTube: Garmin Greece