Η αποστομοτική απάντηση της Elsa Hosk στους άντρες που προσβλήθηκαν από τις φωτογραφίες που θηλάζει το μωρό της!

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Fri, 02/04/2021 - 16:33
0 Comments

Το 32χρονο supermodel και νέα μαμά έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Tom Daly, τη μικρή Tuulikki Joan, στις 11 Φεβρουαρίου.

boom-hosk

Η δημοσίευση

Για την επιστροφή της στη δουλειά, η Hosk επέλεξε να μοιραστεί μια σειρά selfie φωτογραφιών με την ίδια να θηλάζει την έξι μηνών κόρη της στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. "Πρώτη μέρα της μαμάς πίσω στο γύρισμα και δείτε ποιος ήρθε", έγραψε.

boom-hosk

Τα κακεντρεχή σχόλια

Πέρα από τα ενθαρρυντικά σχόλια που δέχτηκε (και ευτυχώς ήταν πολλά), κάποιοι χρήστες του Instagram έσπευσαν να κρίνουν αρνητικά αυτή της τη δημοσίευση, καθώς τη βρήκαν "προσβλητική".

Η απάντηση της Hosk

"Βρήκα ενδιαφέρον τον αριθμό των DMs που έλαβα από άντρες που προσβάλλονται όταν δημοσιεύω μια φωτογραφία θηλασμού. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί σας προσβάλλει κάτι που είναι εντελώς φυσιολογικό; Τα στήθη κυριολεκτικά υπάρχουν για να μπορούμε να ταΐσουμε τα παιδιά μας", απάντησε το όμορφο μοντέλο στα IG stories της.

boom-hosk

Υπενθυμίζουμε ότι η Hosk είναι πρώην "αγγελάκι" της Victorias' Secret και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς fashion οίκους, όπως οι Dior, Dolce & Gabbana και Guess. Η εγκυμοσύνη της παρέμεινε αρχικά κρυφή, μέχρι την ανακοίνωσή της από την ίδια τη Hosk τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε, η 32χρονη επέλεξε να μοιραστεί στο Instagram account της μερικές καλλιτεχνικές, γυμνές λήψεις που άφηναν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να φανεί.

boom-hosk

Όπως χαρακτηριστικά είχε σχολιάσει η ίδια: "Είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένη και τυχερή που θα κάνω μωρό και ξεκινάω το επόμενο κεφάλαιο με τον άντρα των ονείρων μου!"

Well said Elsa!