Η IKEA έκανε τους μικρούς BOOM Villagers να νιώσουν σαν στο σπίτι τους!

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 12/06/2023 - 17:16

Το BOOM Village by Zewa που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουνίου έδωσε την ευκαιρία στους λιλιπούτειους επισκέπτες του να γίνουν για λίγο σπουδαίοι καλλιτέχνες και να ζωγραφίσουν τα πιο φανταστικά έργα τέχνης!

 

The art corner

Ένας υπέροχος χώρος γεμάτος καβαλέτα ζωγραφικής από την IKEA περίμενε τους επίδοξους Picasso στο oJo City Escape για να «ξεδιπλώσουν» την καλλιτεχνική φύση τους. Ακριβώς δίπλα, τα παιδικά τραπεζάκια και οι μικρές καρέκλες που δεν λείπουν από κανένα παιδικό δωμάτιο, κοσμούσαν την ονειρεμένη γωνιά του face painting που κέρδισε τις εντυπώσεις των μικρών φίλων του BOOM.

It feels like home

Τα παιδικά έπιπλα της IKEA πήραν τη θέση τους και στο play corner της Just Toys, στο cozy spot των σεμιναρίων αλλά και στον χώρο της κηπουρικής. Η σουηδική εταιρεία που προσφέρει έξυπνες λύσεις διακόσμησης στις οικογένειες ανά τον κόσμο, δημιούργησε ένα Pinterest-approved σκηνικό, κάνοντας τους μικρούς BOOM Villagers να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους!

BOOM Note: Τα καβαλέτα που ξετρέλαναν τα παιδιά, τους δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον καμβά τους - έναν μαυροπίνακα, έναν άσπρο πίνακα ή να προσθέσουν χαρτί ζωγραφικής σε ρολό, ενώ το καβαλέτο διπλώνει για να μεταφέρεται εύκολα. Τέλειο;

Photo credits: Apostolis Platanias

 

IKEA

Website: www.ikea.gr

Facebook: IKEA

Instagram: @ikeagreece