Η πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της με δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες του!

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 10/02/2022 - 10:24

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, August. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του μικρού στο Instagram, η πρώτη από τις οποίες απεικονίζει τους τρεις τους αγκαλιασμένους στην κορυφή ενός χιονισμένου βουνού.

Φωτογραφία από @princesseugenie (Instagram)

Στη δεύτερη φωτογραφία ο August φοράει μια μπλούζα με το όνομά του και παίζει στο πάτωμα μαζί με άλλα παιδάκια της ηλικίας του.

«Χρόνια πολλά στον μικρό μας ήρωα Augie», έγραψε η ευτυχισμένη μαμά στη λεζάντα της δημοσίευσης, αποκαλύπτοντας το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για τον γιο της. «Είσαι μια τόσο ιδιαίτερη ψυχή που φωτίζεις κάθε δωμάτιο με το χαμόγελό σου. Μας κάνεις τόσο υπερήφανους. Σε αγαπάμε!».

Δείτε τη δημοσίευση:

Την Πρωτοχρονιά, η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες στα social media, μεταξύ των οποίων και ένα στιγμιότυπο από τη βάπτιση του μικρού.

Φωτογραφία από @princesseugenie (Instagram)

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε το φθινόπωρο του 2020, ενώ το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2018 σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στο παρεκκλήσι του St. George’s Chapel στο Windsor. Δείτε τα highlights του βασιλικού τους γάμου εδώ