Καλοκαίρι! Ιδανική περίοδος για εκπαίδευση τουαλέτας με σύμμαχο τα Babylino Sensitive Pants!

Μυρτώ Κάζη
Thu, 23/06/2022 - 13:43

Με ρωτάτε πολύ συχνά ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για την εκπαίδευση τουαλέτας. Αυτό που κατάλαβα από την εμπειρία μου με δύο παιδιά, είναι πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, γιατί πολύ απλά το κάθε παιδί μάς δείχνει μόνο του πότε είναι έτοιμο. Αν για παράδειγμα βλέπετε το νηπιάκι σας να ξυπνά όλο και πιο συχνά με στεγνή πάνα, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή. Και μπορεί να μην υπάρχει κατάλληλη ηλικία, υπάρχει όμως η ιδανική εποχή, που ξεκινάει τώρα και βέβαια, ο κατάλληλος σύμμαχος: οι πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants!

Φωτογραφία από Pixel-Shot (Shutterstock)

Αυτά είναι τα δικά μου tips, από μαμά προς μαμά!

Βάλτε στη ζωή του παιδιού σας την πάνα-βρακάκι: Είναι ο πιο ομαλός τρόπος να περάσει από την πάνα… στο βρακάκι. Μπορεί να την ανεβοκατεβάζει εύκολα μόνο του, σαν κανονικό εσώρουχο, ενώ σε περίπτωση «ατυχήματος» –κυριολεκτικά– δεν τρέχει τίποτα, καθώς έχετε σύμμαχο τις πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants, που δεν αναδείχθηκαν τυχαία Προϊόν της Χρονιάς 2022:

  • Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Dry Matrix, ένα ειδικό πλέγμα φυτικών ινών, που συγκρατεί τουλάχιστον 30% περισσότερη υγρασία.
  • Χαρακτηρίζονται ως πάνες–βρακάκι top απορροφητικότητας CLASS Α, βάσει τεστ αξιολόγησης αποτελεσματικότητας μέσω προσομοίωσης χρήσης τη νύχτα στο ανεξάρτητο, διεθνώς αναγνωρισμένο εργαστήριο SGS.
  • Είναι Night Use Tested, δηλαδή ελεγμένες για πολύωρη χρήση τη νύχτα!

Δείξτε του ότι η εκπαίδευση τουαλέτας όχι απλά δεν το περιορίζει... αλλά μπορεί να γίνει παιχνίδι: Επιλέξτε μια πάνα-βρακάκι που, όπως και το κανονικό εσώρουχο, δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Οι Babylino Sensitive Pants, χάρη στην ειδική τεχνολογία ελαστικών νημάτων Comfi-Fit γύρω από τα ποδαράκια, αλλά και το τριπλό σύστημα προστασίας γύρω από τη μέση, αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το σωματάκι του μωρού, χωρίς να αφήνουν κενά για διαρροές, ενώ προστατεύουν το δερματάκι από ενοχλητικά σημαδάκια και κόκκινες γραμμές. 

Δώστε έμφαση στην προστασία του από ερεθισμούς: Η εκπαίδευση τουαλέτας πρέπει να συνδυαστεί στο μυαλό του παιδιού μόνο με ευχάριστες εμπειρίες. Ευτυχώς, οι Babylino Sensitive Pants, έχουν το πλεονέκτημα μιας κορυφαίας πάνας-βρακάκι, καθώς συνδυάζουν extra απορροφητικότητα, αλλά και πιστοποιημένη Sensitive φροντίδα. Δεν περιέχουν λάτεξ, λοσιόν, παραβένες και τα ΕU 26 αλλεργιογόνα και είναι ειδικά σχεδιασμένες να παρέχουν αποδεδειγμένα φιλική προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας.

Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή του: Επιβραβεύστε το κάθε φορά που πηγαίνει τουαλέτα: έστω και ένας λεκτικός έπαινος ή ένα αυτοκολλητάκι κάνει θαύματα! Ενθαρρύνετέ το, επίσης, να συνεχίσει να φοράει την πάνα-βρακάκι του. Με τις Babylino Sensitive Pants, σε unisex σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση, θα του λέτε «τι όμορφο που είσαι με αυτή την πάνα» και θα το εννοείτε!

Μείνετε σταθεροί στο νέο πρόγραμμα: Μην αφήσετε τίποτα να διακόψει την εκπαίδευση τουαλέτας, ακόμα και μία ημέρα στη θάλασσα ή ένα πολύωρο ταξίδι με πλοίο. Οι Babylino Sensitive Pants σάς ακολουθούν παντού, προστατεύουν από ατυχήματα και αλλάζουν πανεύκολα, ακόμα και σε όρθια θέση.

Plus one: Μην πέφτετε στην παγίδα της σύγκρισης! Ίσως σκεφτείτε ότι η πρόοδος του μικρού σας είναι «αργή», ειδικά αν άλλοι γονείς ισχυρίζονται ότι «το δικό μου παιδί έβγαλε την πάνα σε μία νύχτα». Είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποια παιδιά να χρειαστούν μήνες ή να βγάλουν αμέσως την πάνα ημέρας και να δυσκολευτούν περισσότερο με τη νυχτερινή. Το σημαντικότερο είναι να μην πιέσετε το δικό σας, γιατί έτσι θα του προκαλέσετε στρες που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πισωγυρίσματα. Επαναλάβετε μετά από μένα: Ο ρυθμός ανάπτυξης κάθε παιδιού είναι μοναδικός!

Με ενδιαφέρει και η βιωσιμότητα…

Το ίδιο και την ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ! Παράγει τα προϊόντα Babylino με 100% πράσινη ενέργεια, σε μονάδα που διαθέτει το Πράσινο Πιστοποιητικό. Έχει τη Διεθνή Πιστοποίηση Zero Waste to Landfill σε επίπεδο «Gold», καθώς το 2020 η μονάδα παραγωγής της πέτυχε ποσοστό 99% ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης. Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία, ενώ οι σακούλες συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα προϊόντα Babylino δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Sensitive προστασία με αποδείξεις:

Οι Babylino Sensitive Pants είναι οι πρώτες πάνες-βρακάκι στην Ευρώπη που έλαβαν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Είναι κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, ύστερα από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία), και συνιστώνται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας και την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Οι Babylino Sensitive Pants έχουν ξεχωριστά unisex σχεδιάκια, εμπνευσμένα από τη φύση και διατίθενται στα εξής μεγέθη:

No 4 7-13 kg | No 5 10-16 kg | No 6 13-18 kg | No 71 5-25 kg

Αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία πάνες-βρακάκια, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Website: www.babylino.gr

Facebook: Babylino

Instagram: @babylino.greece

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online

πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!