Κάτια Ζυγούλη: Το φαγητό που της ετοίμασαν τα παιδιά της

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Fri, 16/04/2021 - 09:54
0 Comments

Η όμορφη Κάτια Ζυγούλη, σύζυγος του Σάκη Ρουβά και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, μοιράστηκε μια φωτογραφία με το τέλειο πιάτο που της ετοίμασαν τα παιδιά της!

boom-katia-zygouli

Η μαμά της οικογένειας έλειπε αρκετές ώρες από το σπίτι λόγω υποχρεώσεων και έτσι ο μπαμπάς και τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να ετοιμάσουν κάτι νόστιμο για εκείνη! Μόλις, η Κάτια Ζυγούλη γύρισε στο σπίτι βρήκε στο τραπέζι ένα εντυπωσιακό πιάτο: Ριζότο με φράουλες! Στο Instagram story που ανέβασε έγραψε: «Όταν λείπει η μαμά, μαγειρεύουν ό,τι θέλουν».

boom-katia-zygouli

Λίγες ημέρες πριν η Κάτια Ζυγούλη καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωϊνό" και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά είπε σχετικά με τα επαγγελματικά της: «Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι, παρόλα αυτά δεν νιώθεις απόλυτα ολοκληρωμένη, θέλεις και το δικό σου δημιουργικό κομμάτι. Γι’ αυτό και ξεκίνησα το κανάλι μου στο YouTube και μετά ήρθε η εκπομπή στην ΕΡΤ. Μετά τη δουλειά έχω τόση πολλή ενέργεια και χαρά να γυρίσω να δώσω στα παιδιά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα». Φαίνεται ότι το πρώην μοντέλο έχει δημιουργήσει μια αρμονική ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.