Katy Perry – Orlando Bloom: Είδαμε για πρώτη φορά την κόρη τους και ήταν… σκέτη γλύκα!

Μαρία Ροδίτη
Tue, 07/11/2023 - 15:37

Μπορεί μέχρι σήμερα να βλέπαμε μόνο την πλάτη ή τα χεράκια της Daisy Dove στα Instagram posts των γονέων της, όμως πλέον μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι πρόκειται για ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι. Ο λόγος για την 3χρονη κόρη της Katy Perry και του Orlando Bloom, την οποία για πρώτη φορά είδαμε το Σάββατο (4/11) σε συναυλία της διάσημης τραγουδίστριας.

Instagram: @orlandobloom

From Katy to Daisy (and Orlando)… with love!

Ξαφνικά, και την ώρα που η Kate Perry βρισκόταν on stage έτοιμη να τραγουδήσει την επιτυχία της «Hot n’ cold», η μικρή Daisy Dove εμφανίστηκε σε γιγαντο-οθόνη. Ακολούθησε μία παύση, με την 39χρονη star αμέσως να κάνει μία πολύ τρυφερή αφιέρωση στην κόρη της, λέγοντας μπροστά στο κοινό: «Daisy! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι η καλύτερή μου φίλη. Είμαι τόσο χαρούμενη που είσαι εδώ».

«Θα τραγουδήσω αυτό το επόμενο τραγούδι - νομίζω το ξέρεις;», συνέχισε η περήφανη μαμά, μιλώντας απευθείας στην κόρη της, η οποία φορούσε Minnie Mouse inspired outfit και βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές.

Στη διάρκεια της συναυλίας της, η Katy Perry αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε αυτό το show μετά τη γέννηση της μικρούλας. «Όταν τη συνάντησα, ήταν σαν να εμφανίστηκε μπροστά μου όλη εκείνη η αγάπη που πάντα έψαχνα. Με ολοκλήρωσε, με θεράπευσε, και μου έδειξε πώς να παίξω ξανά. Οπότε, αυτό το show είναι για το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας και για την ελπίδα ότι ίσως, αν όλοι βλέπαμε τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, θα μπορούσαμε να ήμασταν ελεύθεροι», σημείωσε η star.

 

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στα βίντεο, η 3χρονη Daisy Dove δεν σταματούσε να χορεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας της μητέρας της, ειδικά μάλιστα στο τραγούδι «Chained to the Rhythm»!

Σε αυτό το σημείο, πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια δεν μίλησε μπροστά στους fans της μόνο για την κόρη της, αλλά απέτισε φόρο τιμής και στον σύντροφό της, Orlando Bloom, χαρακτηρίζοντάς τον «απίστευτα υποστηρικτικό» και «έναν εκπληκτικό μπαμπά».

The pregnancy story

Η Katy Perry αιφνιδίασε τους fans της όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο video clip για το τραγούδι «Never Worn White», το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Μαρτίου 2020. Συγκεκριμένα, στο τέλος του clip, η διάσημη τραγουδίστρια φορούσε μόνο ένα bustier με μακρύ τούλι και πόζαρε στο πλάι, καλύπτοντας τις επίμαχες περιοχές, αλλά αφήνοντας ξεκάθαρα να φανεί η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Στη συνέχεια, εκείνη και ο Bloom ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους μέσω της UNICEF, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα χέρια τους να κρατούν το χέρι της μικρούλας.

Πέρυσι, η Perry μίλησε στο περιοδικό PEOPLE και εξήγησε ότι η κόρη της μοιάζει και στους δύο, λέγοντας: «H Daisy είναι υπέροχη. Είναι ένας συνδυασμός και εμένα και του πατέρα της, που είμαστε ατρόμητοι, με πολύ θράσος – με την καλή έννοια- και έντονους χαρακτήρες».