Name It: Μοναδικά ρούχα που συνοδεύουν τα παιδιά μας “every step of the way”

Boom Team
Mon, 27/03/2023 - 20:37

Έχουν ενσυναίσθηση, οικολογική συνείδηση και άποψη. Η γενιά Άλφα, η γενιά των παιδιών μας έρχεται με όλη της την ορμή και την όρεξη να εκφραστεί, να δημιουργήσει, να επικοινωνήσει, να φτιάξει έναν κόσμο καλύτερο. Γι' αυτό και χρειάζεται δίπλα της, “every step of the way”, brand σύγχρονα που μπορούν να αφουγκραστούν τις ανάγκες της, ακριβώς όπως η Name It.

Minimal αισθητική, σύγχρονο design, sustainable υφάσματα, ρούχα ποιοτικά, πρακτικά και άνετα: Αυτές οι 10 λέξεις αρκούν για να περιγράψουν τα ρούχα της Name It που απευθύνονται στα σημερινά παιδιά, συνοδεύοντάς τα σε κάθε τους βήμα σε αυτά τα πρώτα και καθοριστικά χρόνια της ζωής τους, από 0 έως 14 ετών.

Δημιουργώντας μόδα προσιτή για παιδιά, η Name It σε κάθε της συλλογή παρακολουθεί τις τάσεις χωρίς βέβαια να διαπραγματεύεται ποτέ την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και την άνεση των παιδιών. Στη νέα της συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις αλλά και τα εξωτικά, παιχνιδιάρικα patterns, τα παστέλ φορέματα, οι άνετες βερμούδες, τα στιλάτα πουκάμισα, τα μαλακά denim και οι δροσερές μπλούζες...

Μοναδικά items, ευκολοφόρετα, που μπορούν να συνδυαστούν με αμέτρητους τρόπους δημιουργώντας τα πιο cool outfits για το σχολείο, τις εκδρομές, τα play dates, τα outdoor parties, τις διακοπές που πλησιάζουν όλο και περισσότερο...

BOOM note: Η Name It συμπορεύεται με την ανάγκη για ηθική μόδα και δημιουργεί ρούχα φιλικά προς το ευαίσθητο παιδικό δέρμα, χρησιμοποιώντας -όπως όλα τα brands που ανήκουν στην «ομπρέλα» της εταιρείας BESTSELLER- ένα ευρύ φάσμα φυσικών και τεχνητών ινών, ενώ προμηθεύεται και χρησιμοποιεί υλικά με περιορισμένο υδατικό, ενεργειακό και χημικό αποτύπωμα.

Βρείτε τα δικά σας Name It που θα σας συνοδεύουν “every step of the way” ΕΔΩ.