Ο Justin Bieber δηλώνει έτοιμος να γίνει μπαμπάς !

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 11/10/2021 - 12:39
0 Comments

Ο Justin Bieber είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς! Σε μια σκηνή από το ντοκιμαντέρ "Justin Bieber: Our World", ο 27χρονος τραγουδιστής φαίνεται να συνομιλεί με τη σύζυγό του Hailey Baldwin και να της λέει ότι ιδανικά φέτος θα ήθελε να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Φωτογραφία από @justinbieber (Instagram)

Το γλυκό request του Justin Bieber

«Σκοπός μου για το 2021 είναι να συνεχίσω να βάζω στόχους και να τους πραγματοποιώ. Πάνω απ' όλα βέβαια είναι η οικογένεια και ελπίζω φέτος να κάνουμε ένα μωράκι», φαίνεται να λέει ο Bieber στην 24χρονη σύζυγό του καθώς συζητούν το πρωί της παραμονής Πρωτοχρονιάς του 2020.

«Το 2021;», τον ρωτά αμέσως μετά η Hailey Bieber με τον ίδιο να διευκρινίζει ότι θα ήθελε να αρχίσουν να προσπαθούν στα τέλη του 2021.

«Θα δούμε», απαντά με τη σειρά του το διάσημο μοντέλο.

Φωτογραφία από @justinbieber (Instagram)

Παρόλο που η Hailey έχει παραδεχτεί ότι έχει ήδη επιλέξει τα ονόματα των παιδιών της και ο Justin έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του για την απόκτηση μιας κόρης, το ζευγάρι για την ώρα απολαμβάνει τον έγγαμο βίο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στις 7 Ιουλίου 2018 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε και ο θρησκευτικός γάμος τους στη Νότια Καρολίνα.

Πηγή: people.com