Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του!

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 10/04/2023 - 11:09

Τον περασμένο Σεπτέμβριο καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους κι έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο χθες ο γνωστός chef δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία δείχνει στους followers του για πρώτη φορά το πρόσωπο του μικρού του.

Φωτογραφία από @chef_koutsopoulosleonidas (Instagram)

Μπαμπάς και γιος ποζάρουν σε μια ασπρόμαυρη, καλλιτεχνική λήψη που όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια. Το 7 μηνών αγοράκι φαίνεται να απολαμβάνει την αγκαλιά του μπαμπά του κι εκείνος γεμάτος καμάρι γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Σ' αγαπώ φίλε μου, συνέχισε να χαμογελάς».

Δείτε την ανάρτηση:

Το όνομα του μωρού

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πριν από δύο μήνες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δέχθηκε ένα δώρο από τη Ναταλία Γερμανού, εμπνευσμένο από την αγάπη του για τη μαγειρική. Όταν αντίκρισε την ξύλινη επιφάνεια κοπής, με την επιγραφή «Ο καλύτερος chef είναι ο μπαμπάς μου» τότε ανέφερε πως θα τη δώσει στον γιο του - αποκαλώντας τον Κίμωνα - το όνομα δηλαδή που πρόκειται να πάρει ο μικρός.