Ώρα για διάλειμμα! 5 items που θα λατρέψουν μικρά και μεγάλα παιδιά!

Boom Team
Tue, 12/09/2023 - 08:42

Ας το παραδεχτούμε: Μας αρέσει το μάθημα, αλλά πιο πολύ μας αρέσουν τα διαλείμματα! Ειδικά αν έχουμε τα πιο cool παγούρια και τα πιο cute lunch bags, όπως αυτά...

#1 Lunch bags με τα πιο fashionable patterns

The Original Lunch Bag, Jaguar | The Lunch Bags & The Original Lunch Bag, Kids, Pop | The Lunch Bags

#2 Snack bags για να αντικαταστήσουμε τις σακούλες μίας χρήσης. Με απαλό κλείσιμο φερμουάρ για να μη λερώνουν την παιδική τσάντα. Είναι κατάλληλα για φαγητό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σνακ, μαχαιροπίρουνα και πολλά άλλα!

Small Snack Bag Unicorns | Bumkins

#3 Τα items που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα των λιλιπούτειων μαθητών, στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο: Το Miracle sippy cup που το παιδί μπορεί να πιει από όλη την περίμετρο 360°, χωρίς να στάζει από πουθενά, ενώ το καπάκι κλείνει αυτόματα, και το δημοφιλές κύπελλο Snack Catcher® με μαλακά πτερύγια σιλικόνης που δεν αφήνουν τα ψίχουλα να πέσουν στο πάτωμα, σε νέα χρώματα.

Miracle sippy cup & Snack Catcher® | Munchkin

#4 Σχεδιασμένο για μικρές μερίδες και μικρά χεράκια, το παιδικό δοχείο φαγητού με 5 χωριστά διαμερίσματα, ώστε να μην ανακατεύονται τα τρόφιμα, το έχουν λατρέψει γονείς και παιδιά! Πλέον κυκλοφορεί σε δύο νέους, παστέλ συνδυασμούς: μπλε-πράσινο και κίτρινο-ροζ.

Bento Box | Munchkin

#5 Δεν πάμε πουθενά χωρίς το παγούρι μας! Διατηρεί το ρόφημά μας 24 ώρες κρύο ή 12 ώρες ζεστό, διαθέτει μαλακό άγγιγμα, αντιμικροβιακό στόμιο και λαβή για εύκολη μεταφορά.

Series 2 Bottle 350 ml, σε αποχρώσεις: Frost Blue, Pollen Yellow, Blush Pink, Lichen Green, Peach Orange | Chilly’s

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας στο εξώφυλλο!