Ό,τι αγαπάς σε επιβραβεύει - Το Korres Circle είναι το πιο γλυκό και καινοτόμο APP που προσφέρει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία!

Μυρτώ Κάζη
Thu, 29/09/2022 - 15:59

Όταν ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του KORRES Circle που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε μείνει όλες άφωνες. Η παρουσίαση αυτή δεν ήταν μια κλασική beauty παρουσίαση όπως τη γνωρίζουμε, αλλά ένα "παράθυρο στο μέλλον".

Το KORRES Circle, αυτό το ευρηματικό concept της KORRES μάς έκανε να αισθανθούμε πραγματικά ευτυχισμένες γιατί ναι, γύρω μας συμβαίνουν όμορφα, καινούργια, καινοτόμα πράγματα.

Τι είναι όμως το KORRES Circle;

Υπάρχει ένας κύκλος ανθρώπων που αγαπάει τη φύση, ενδιαφέρεται για τα ελληνικά βότανα, θέλει να στηρίξει τους Έλληνες μικροκαλλιεργητές, έχει εμμονή με την έρευνα, συμμετέχει στην προσπάθεια για ανακύκλωση. O κύκλος αυτός λέγεται KORRES Circle, ένα δωρεάν APP που επιβραβεύει όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες, όλους όσοι στηρίζουν προσπάθειες σε αυτή την κατεύθυνση, όσους επιλέγουν προϊόντα KORRES. To KORRES Circle είναι το μοναδικό APP που συνδέει τον καταναλωτή με το αγαπημένο του φαρμακείο και προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play ενώ η εγγραφή μπορεί επίσης να γίνει μέσω του korres.com ή απευθείας στο φαρμακείο. Διαρκεί μόλις 1’ και αμέσως αποκαλύπτονται προνόμια και δώρα.

Νέοι κύκλοι - Νέα προνόμια!

Τα KORRES Circle μέλη κάνουν τις αγορές τους αφού συνδεθούν με το αγαπημένο τους φαρμακείο και ξεκινούν τον κύκλο τους με τοv Olive Circle, κερδίζοντας ένα full-size δώρο και πόντους που οδηγούν στους επόμενους κύκλους, Brown, White και Blue, ξεκλειδώνοντας κάθε φορά περισσότερες εμπειρίες και προνόμια. Προνόμια που ξεκινούν άμεσα με την εγγραφή.

Το KORRES Circle σε bullets:

  • Εγγραφή σε 1’
  • Δώρα από την 1η αγορά
  • Πόντοι σε κάθε αγορά είτε για αγορές απευθείας από το φαρμακείο, είτε online
  • Δώρα που περιλαμβάνουν full size + limited edition προϊόντα, mystery boxes, design αντικείμενα από το Recycle Lab,
  • Αποκλειστικές εμπειρίες, προσωπικές συμβουλές, ταξίδια και διαμονή σε 5***** ξενοδοχεία
  • Super εκπλήξεις σχεδόν κάθε δεύτερη αγορά
  • Δυνατότητα παραλαβής δώρων/αγορών από το φαρμακείο χωρίς χρέωση ή παράδοσης σε διεύθυνση της επιλογής τους
  • Δυνατότητα αγορών online από korrres.com & korres app και στο φαρμακείο της επιλογής τους στις ίδιες τιμές
  • Προσωποποιημένη ενημέρωση μέσω email /SMS KORRES Circle για νέα αποκλειστικά προϊόντα & δράσεις

Και ακόμα περισσότερα...

Mέσω του KORRES Circle, τα μέλη της «οικογένειας» ΚΟRRES στηρίζουν το δίκτυο ηθικών συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές. Τις zero-waste εκχυλίσεις των βοτάνων. Την εμμονή με την επιστημονική έρευνα που αποκαλύπτει τα βιολογικά μονοπάτια ισχυρών φυσικών δραστικών με επίκεντρο την Ελληνική φύση. Την ανάπτυξη συνθέσεων με φαρμακευτικές προδιαγραφές απουσία εκατοντάδων συνθετικών συστατικών. Τις sustainable διαδικασίες παραγωγής. Την έμφαση στις βιώσιμες συσκευασίες. Τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα. Είναι μέλη του πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών της KORRES, ενός κύκλου που ξεκινά από τη φύση, καταλήγει στην επιδερμίδα και παράλληλα προσφέρει στον πλανήτη μας, στις κοινωνικές ομάδες, σε μας και τους αγαπημένους μας.

Μπορείτε τώρα να το κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας και να μπείτε στον κύκλο! Μια μοναδική εμπειρία μόλις ξεκινά!

 

#KorresCircle

#KorresLoveRewarded