Παιδικά πολύχρωμα backpacks κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια!

Μυρτώ Κάζη
Fri, 27/10/2023 - 16:11

To brand Teeter Totter είμαστε σίγουρες πως το γνωρίζετε! Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως πλέον το πιο funky ελληνικό brand έχει και μια limited συλλογή με fashion forward backpacks που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά! Αυτό που θέλουμε να κρατήσετε είναι πως είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια! 

Διαλέξαμε τα δικά μας αγαπημένα και σας προτρέπουμε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε όλη τη συλλογή!

Έχουν το ιδανικό μέγεθος για παιδάκια ως 10 ετών, για το σχολείο, για εκδρομές και βόλτες. Έχουν ανθεκτικό φερμουάρ, δύο θήκες για μπουκάλια, name label και είναι τόσο ελαφριά!

 

BOOM Note: Δύο μαμάδες δημιούργησαν ένα brand για παιδιά. Δύο γυναίκες ένωσαν τις δυνάμεις τους, τις ιδέες και τα όνειρά τους για να δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο brand που μας έχει πάρει το μυαλό. Η Teeter Totter είναι ένα ελληνικό, πολύχρωμο, παιχνιδιάρικο brand με οικολογική συνείδηση που υπόσχεται να ενθουσιάσει τα παιδιά μας αλλά και εμάς καθώς έχει στόχο όχι μόνο να δημιουργήσει instagram-ικά looks για τις μικρές fashionistas και τους μικρούς cool τυπάδες αλλά και να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υφάσματα υψηλής ποιότητας.