Pharmasept | Το Summer Rescue Pack που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 09/07/2021 - 14:43

Αν έπρεπε να πάρετε μόνο ένα πράγμα μαζί σας σε ένα νησί, ποιο θα ήταν αυτό; Σίγουρα θα δίνατε διαφορετική απάντηση αν σας ρωτούσαν πριν αποκτήσετε παιδιά και διαφορετική τώρα που γίνατε γονείς. Είναι γεγονός, ότι οι καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά αποτελούν πρόκληση, και πως κύριο μέλημα των γονιών είναι να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα προκειμένου να νιώθουν ασφάλεια σε περίπτωση που προκύψουν απρόοπτα. Αυτά τα απαραίτητα συγκέντρωσε φέτος η Pharmaseptστο Summer Rescue Pack: Ένα νεσεσέρ με τέσσερα must προϊόντα που έρχονται να αναλάβουν δράση, εξασφαλίζοντας την προστασία και τη φροντίδα της επιδερμίδας μικρών και μεγάλων.

Φωτογραφία (αριστερά) @rawpixel.com (Freepik)

 

Tι περιλαμβάνει το καλοκαιρινό νεσεσέρ της Pharmasept

Insect Lotion 100ml

Μία μόνο εφαρμογή της απωθητικής λοσιόν σε μορφή spray της Pharmasept προσφέρει εγγυημένη 6ωρη προστασία από σκνίπες, κουνούπια αλλά και το πιο πολυσυζητημένο διεθνώς είδος τις τελευταίες δύο δεκαετίες - το κουνούπι τίγρης. Είναι ενισχυμένο με τον αποτελεσματικό αλλά και ασφαλή εντομοαπωθητικό παράγοντα IR 3535, εμπλουτισμένο µε συνδυασμό 4 φυτικών αιθέριων ελαίων και συστατικά που ενυδατώνουν και περιποιούνται το δέρμα. Έχει την έγκριση των παιδιών χάρη στο ευχάριστο άρωμά του, που προσφέρει ψεκασμούς χωρίς παράπονα!

 

Flogo Instant Calm Spray 100ml

Ερεθισμοί, κοκκινίλες, αίσθηση κνησμού και επιφανειακά εγκαύματα - καταστάσεις που μπορεί να ανησυχήσουν τους γονείς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Το Flogo Instant Calm Spray είναι εμπλουτισμένο µε ενεργά συστατικά που προσφέρουν άμεση αίσθηση ανακούφισης και χαρίζουν ήπια καταπραϋντική και ενυδατική δράση στην ερεθισμένη περιοχή. Η μορφή σπρέι του είναι ιδανική για άμεση εφαρμογή καθώς δεν απαιτεί την εντριβή της ήδη καταπονημένης επιδερμίδας.

 

SOS After Bite 15ml

Όσο κι αν προσπαθούμε να τα αποφύγουμε, τα απρόοπτα με τα παιδιά συμβαίνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το SOS After Bite σε μορφή roll-on περιέχει συστατικά ανακουφιστικής και καταπραϋντικής δράσης για μετά τα τσιμπήματα από έντομα και τσούχτρες. Είναι εμπλουτισμένο µε προβιταμίνη Β5 που περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέροντας ενυδατική δράση στην πάσχουσα περιοχή και µε φυσική βιζαβολόλη για ήπια αντισηψία. Η σύνθεσή του χωρίς αμμωνία δεν ερεθίζει το ευαίσθητο παιδικό δέρμα.

 

Arnica Cream Gel 15ml

Το must have προϊόν για το ταξίδι ή τη βόλτα στην παιδική χαρά δεν είναι άλλο από την κρέμα µε φυσικό εκχύλισμα Άρνικας, το οποίο προσφέρει ανακουφιστική δράση σε μώλωπες και οιδήματα. Είναι ενισχυμένη µε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της Άρνικας και εμπλουτισμένη µε μαλακτικούς παράγοντες που περιποιούνται την επιδερμίδα. Πρόκειται για τον life saver κάθε μαμάς, καθώς είναι ιδανική για χρήση στα χτυπήματα των παιδιών.

 

Pharmasept

Website: www.pharmasept.gr

Facebook: Pharmasept

Instagram: @pharmasept