οικογενειακές διακοπές

Category: οικογενειακές διακοπές
Mommies
Μετά από έναν αρκετά δύσκολο χειμώνα, το φετινό καλοκαίρι έχουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε από τα άγχη και τις ανησυχίες και να ζήσουμε με περισσότερη ξεγνοιασιά κι ανεμελιά. Όσο δύσκολο κι αν μοιάζει με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, είναι αναγκαίο να αποσυμπιεστούμε και να ξεχαστούμε.
Family
Θυμάστε που παλιά, ως παιδιά, κάναμε πάντα διακοπές με άλλες οικογένειες; Οι γονείς μας φαίνεται πως είχαν βρει εκείνο το μαγικό μυστικό της ευτυχούς συμβίωσης και έτσι, όλα μας τα καλοκαίρια τα είχαμε περάσει σε απόλυτα ξένοιαστο mood με εκείνους τους φίλους των γονιών μας, τα ξαδέρφια τους ή κά
φωτογραφίες με το παιδί μου
Το καλοκαίρι είναι εδώ και προστάζει ατελείωτο παιχνίδι, ξενοιασιά και άπειρες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια!
συμβουλές για γονείς
Μια φορά κι έναν καιρό, δηλαδή μέχρι πέρυσι, πιεσμένη από τη διαρκή υπενθύμιση ότι «έχουμε μόνο 18 καλοκαίρια με τα παιδιά μας» προσπαθούσα να κάνω κάθε μέρα, κάθε λεπτό του καλοκαιριού με τον γιο μου να μετράει.
οικογενειακές διακοπές
Έφτασε η εποχή που ξεκινάμε να οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις, να κανονίζουμε τις άδειες και να μελετάμε ιδανικούς προορισμούς για να περάσουμε όμορφα, μικροί και μεγάλοι.
οικογενειακές διακοπές
Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί συνώνυμο της ανεμελιάς και της ξεκούρασης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβούν και απρόοπτα...
οικογενειακές διακοπές
Το μπάνιο στη θάλασσα για μια οικογένεια είναι εξαιρετικά απαιτητικό task, αν σκεφτεί κανείς όλα τα πράγματα που πρέπει να κουβαλήσουν οι γονείς. Όταν μάλιστα το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάνιο στη θάλασσα πρωί και απόγευμα, η αποστολή αυτή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.
οικογενειακές διακοπές
Έπειτα από μια εύθραυστη άνοιξη, όταν ολόκληρος ο κόσμος μας κατέρρευσε, ήρθε το καλοκαίρι με τις σταθερές του.