οικογενειακές διακοπές

Category: οικογενειακές διακοπές
οικογενειακές διακοπές
Μια φορά κι έναν καιρό, δηλαδή μέχρι πέρυσι, πιεσμένη από τη διαρκή υπενθύμιση ότι «έχουμε μόνο 18 καλοκαίρια με τα παιδιά μας» προσπαθούσα να κάνω κάθε μέρα, κάθε λεπτό του καλοκαιριού με τον γιο μου να μετράει.
Travel
Αν το ταξίδι στο εξωτερικό με τα παιδιά μοιάζει απίστευτη πρόκληση για την οικογένειά σας, τότε η αναγνώστρια του BOOM, Μαρία Σηφάκη, έρχεται να σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για να το τολμήσετε!
οικογενειακές διακοπές
Μετά από έναν αρκετά δύσκολο χειμώνα, το φετινό καλοκαίρι έχουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε από τα άγχη και τις ανησυχίες και να ζήσουμε με περισσότερη ξεγνοιασιά κι ανεμελιά. Όσο δύσκολο κι αν μοιάζει με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, είναι αναγκαίο να αποσυμπιεστούμε και να ξεχαστούμε.
οικογενειακές διακοπές
Θυμάστε που παλιά, ως παιδιά, κάναμε πάντα διακοπές με άλλες οικογένειες; Οι γονείς μας φαίνεται πως είχαν βρει εκείνο το μαγικό μυστικό της ευτυχούς συμβίωσης και έτσι, όλα μας τα καλοκαίρια τα είχαμε περάσει σε απόλυτα ξένοιαστο mood με εκείνους τους φίλους των γονιών μας, τα ξαδέρφια τους ή κά
οικογενειακές διακοπές
Το καλοκαίρι είναι εδώ και προστάζει ατελείωτο παιχνίδι, ξενοιασιά και άπειρες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια!
οικογενειακές διακοπές
Έφτασε η εποχή που ξεκινάμε να οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις, να κανονίζουμε τις άδειες και να μελετάμε ιδανικούς προορισμούς για να περάσουμε όμορφα, μικροί και μεγάλοι.
οικογενειακές διακοπές
Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί συνώνυμο της ανεμελιάς και της ξεκούρασης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβούν και απρόοπτα...
οικογενειακές διακοπές
Το μπάνιο στη θάλασσα για μια οικογένεια είναι εξαιρετικά απαιτητικό task, αν σκεφτεί κανείς όλα τα πράγματα που πρέπει να κουβαλήσουν οι γονείς. Όταν μάλιστα το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάνιο στη θάλασσα πρωί και απόγευμα, η αποστολή αυτή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.