Πλημμύρες Θεσσαλίας | Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ΤΩΡΑ μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Boom Team
Thu, 14/09/2023 - 10:52

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους, μικρούς και μεγάλους, στη Θεσσαλία υποστηρίζοντας όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες. Από την πρώτη στιγμή είναι στη Θεσσαλία με το Κινητό Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», με Ασθενοφόρο, οχήματα 4x4 και οχήματα άμεσης κοινωνικής και ιατρικής επέμβασης και με εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό όπως αντλίες υδάτων.

Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη βρίσκεται εξειδικευμένη ομάδα του «Χαμόγελου» γιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, διασώστες και οδηγοί για να βοηθήσουν.

Παρέχουν:

  • ιατρική φροντίδα, ιατρονοσηλευτικές πράξεις, ιατρικές συμβουλές και κατευθύνσεις
  • δημιουργική απασχόληση των παιδιών
  • ψυχολογική και κοινωνική στήριξη σε παιδιά και ενήλικες
  • διάθεση ειδών
  • μεταφορές, διακομιδές νεογνών, παιδιών και ενηλίκων
  • κατ΄οίκον επισκέψεις σε πληγείσες οικογένειες που ενδεχόμενα δεν μπορούν ή δυσκολεύονται να μετακινηθούν
  • τεχνικές εργασίες όπως απάντληση υδάτων είναι οι βασικές υπηρεσίες που παρέχουμε στη Θεσσαλία

 

Έδρα τους είναι η Λάρισα και το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης που λειτουργεί από το 2014 στην πόλη και εντός ημερών θα ξεκινήσει και η λειτουργία έκτακτου Κέντρου ολιστικής υποστήριξης και φροντίδας παιδιών και οικογενειών στον Δήμο Παλαμά Καρδίτσας, ώστε να έχουν σταθερή και φυσική παρουσία στην περιοχή. Σε κάθε σημείο που επιχειρούν και δραστηριοποιούνται, είναι σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς: Υπουργείο Υγείας, Ε.Κ.Α.Β., Πυροσβεστικό Σώμα, Περιφέρεια, Δήμοι, Υγειονομική περιφέρεια, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Ιατρικοί Σύλλογοι κ.λπ., ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί για τη διαχείριση και κάλυψη κάθε ανάγκης αλλά και ευέλικτοι στη διαφοροποίηση των υπηρεσιών μας για κάθε ανάγκη προκύψει.

Η δική μας προσφορά μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 

 

Η προσφορά όλων μας είναι καθοριστική και πραγματικά πολύτιμη για να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη στη Θεσσαλία αλλά και στα παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και καθημερινά στηρίζουν μέσα από τις δράσεις τους.

 

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" - Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων

email: fundraising@hamogelo.gr

τηλέφωνο: 11040 (αστική χρέωση)