Safe Bebe | Εδώ βρήκαμε 10 αντικείμενα που θα κάνουν το σπίτι σας ένα ασφαλές φρούριο για τα παιδιά σας

Boom Team
Tue, 15/09/2020 - 11:10
0 Comments

Και ποιος γονιός δεν ανησυχεί για τα παιδικά ατυχήματα; Ειδικά από τη στιγμή που οι μικροί μας εξερευνητές στέκονται στα δύο τους πόδια και αρχίζουν να ανακαλύπτουν τον κόσμο; Κάποιες φορές όμως αρκεί να βρούμε το κατάλληλο γκάτζετ για να θωρακίσουμε τα μικρά μας απέναντι στα πιο τρομακτικά σενάρια και να χαλαρώσουμε. Γι’ αυτό ενθουσιαστήκαμε με τη Safebebe, μια ξεχωριστή εταιρεία –και e-shop– που ειδικεύεται στο babyproofing, δηλαδή στην πρόληψη των παιδικών τραυματισμών, φέρνοντας στην Ελλάδα τα πιο καινοτόμα προϊόντα της αγοράς.

 

Παιχνίδι-εξερεύνηση

Προστατευτικό Table Edge Guard

Αν και όλοι οι γονείς τοποθετούν προστατευτικές γωνίες στα έπιπλα, τελικά είναι οι απροστάτευτες πλευρές των τραπεζιών εκείνες που τραβούν τα παιδιά σαν μαγνήτης. Γι’ αυτό η λύση είναι το Table Edge Guard, ένα προστατευτικό για τραπέζια από σούπερ ανθεκτικό και μαλακό αφρώδες υλικό, που καλύπτει περιμετρικά τις ακμές τους και αφαιρείται πανεύκολα όταν ο μικρός εξερευνητής μεγαλώσει.

boom-safe-bebe

Μαγνητικές ασφάλειες ντουλαπιών

Στη Safebebe θα βρείτε όλων των ειδών τις ασφάλειες, όμως τις μαγνητικές θα τις αγαπήσετε, γιατί μπαίνουν μέσα στο ντουλάπι και δεν τις βλέπει το παιδί σας! Τις εξωτερικές ασφάλειες τα παιδιά τις αντιμετωπίζουν ως «challenge» ενώ οι εσωτερικές μαγνητικές ασφάλειες είναι «μαγικές», ώστε να προστατεύουν ουσιαστικά το παιδί σας από το να φτάσει σε ντουλάπια και συρτάρια με επικίνδυνο περιεχόμενο!

boom-safe-bebe

Πολυγωνικό πορτάκι

Για κάθε σπίτι που έχει σκάλα, το προστατευτικό πορτάκι δεν είναι καν υπό συζήτηση! Στη Safebebe θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο, όσο περίεργη κι αν είναι η σκάλα σας. Safebebe Tip: Τοποθετήστε ένα πορτάκι και στην πόρτα του δωματίου του παιδιού σας. Έτσι, το παιδάκι σας θα μένει στο δωμάτιό του το πρωί που ξυπνάει εκείνα τα λίγα λεπτά που μπορεί να χρειαστείτε εσείς να σηκωθείτε από το κρεβάτι! Όλα υπό έλεγχο!

boom-safe-bebe

Προστατευτικά για πρίζες

Ο κανόνας λέει πως βάζουμε προστατευτικά σε όλες τις πρίζες του σπιτιού όσο κι αν κάποιες μοιάζουν «δυσπρόσιτες» στα παιδιά μας. Δυστυχώς, είναι δεδομένο πως κάθε παιδάκι θα πλησιάσει και θα θέλει να εξερευνήσει τις πρίζες του σπιτιού μας, οπότε τοποθετήστε τα ειδικά προστατευτικά παντού και ξεγνοιάστε! Safebebe Tip: Ζητήστε τα προστατευτικά χωρίς κλειδιά και θα μας θυμηθείτε.

boom-safe-bebe

Προστατευτικό κουζίνας

Το προστατευτικό για τα μάτια της κουζίνας θα το λατρέψετε! Στην ουσία αποτρέπει το παιδί σας από το να βάλει το χέρι του πάνω στην εστία και να καεί, καθώς και να τραβήξει τα σκεύη επάνω του, με κίνδυνο να πάθει εγκαύματα! Safebebe Tip: Προσαρμόζεται σε όλες τις εστίες και τοποθετείται με ταινίες διπλής όψης. Το φανταστικό είναι ότι βγαίνει και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων!

Μπάνιο

Βρεφικό μπανάκι Tubimal

Γιατί ακόμα και το μπάνιο του μωρού να συνοδεύεται από τόσο άγχος; Τώρα μπορείτε να χαρείτε τη διαδικασία, χάρη στο βρεφικό μπανάκι Tubimal της Prince Lionheart, με μίνι αιώρα που κρατάει το μωρό στο ιδανικό ύψος. Και όταν το παιδί μεγαλώσει, το μπανάκι μετατρέπεται σε κουτί αποθήκευσης για το δωμάτιό του.

boom-safe-bebe

Χαλάκι Bathmat παζλ

Όταν το μικρό μας αρχίσει να στέκεται στα πόδια του, νέα τρομακτικά σενάρια κάνουν την εμφάνισή τους: Κι αν γλιστρήσει ενώ κάνει το μπάνιο του; Αν πέσει και χτυπήσει το κεφαλάκι του; Το χαλάκι Bathmat παζλ κάνει τη διαδικασία του μπάνιου τόσο ασφαλή όσο και διασκεδαστική, καθώς αποτελείται από 18 αντιολισθητικά και αντιμικροβιακά κομμάτια παζλ που κολλούν με βεντούζες –και δίνουν χρώμα!– στο δάπεδο της μπανιέρας.

boom-safe-bebe

Επέκταση βρύσης tapEXTENDER

Είτε προσπαθούμε να πλύνουμε τα χεράκια του μωρού μας κρατώντας το με το ένα χέρι και ανοίγοντας τη βρύση με το άλλο, είτε βλέπουμε το νήπιό μας να στέκεται στις μύτες των ποδιών για να πλυθεί μόνο του… Τέρμα πλέον τα επικίνδυνα ακροβατικά! Η επέκταση βρύσης tapEXTENDER, που τοποθετείται εύκολα, φέρνει το νερό πιο κοντά στο παιδί και είναι αντιμικροβιακό.

boom-safe-bebe

Φαγητό

Καθισματάκι φαγητού Boost Squish

Εξαιρετικά μαλακό και άνετο, το καθισματάκι φαγητού Boost Squish (κατάλληλο για ηλικίες 18+ μηνών) είναι ο ιδανικός «θρόνος» για το μικρό σας! Διαθέτει ειδικούς ιμάντες ασφαλείας κι έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε όλοι μαζί χαρούμενες στιγμές γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. Επιπλέον, είναι πολύ ελαφρύ για να το παίρνετε μαζί σε βόλτες και ταξίδια!

boom-safe-bebe

Ύπνος

Προστατευτικό κούνιας Crib Rail Teether

Τα περισσότερα παιδιά μετατρέπουν τα κάγκελα της βρεφικής κούνιας σε παιχνίδι οδοντοφυΐας. Γι’ αυτό χρειάζεται το προστατευτικό κούνιας της Prince Lionheart, Crib Rail Teether. Φτιαγμένο από χειρουργική σιλικόνη με τις υψηλότερες προδιαγραφές, προστατεύει το μωρό από βαφές, βερνίκια και κομμάτια ξύλου, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από τον πόνο των ούλων.

boom-safe-bebe

Meet Safebebe

  • H εταιρεία babyproofing ιδρύθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακάκη, πολιτικό μηχανικό, ειδικό σε θέματα παιδικής ασφάλειας, με συνιδρύτρια την Κέλλυ Γιαννάκη, director of marketing & sales.
  • Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την πρόληψη παιδικών τραυματισμών, εστιάζοντας στις ηλικίες 0-4 ετών, το babyproofing δηλαδή.
  • Οι επιλογές που προσφέρει είναι δύο: είτε έρχεται στο σπίτι σας, αξιολογεί τους χώρους και συντάσσει μία μελέτη babyproofing, προτείνοντας όλες τις επεμβάσεις που κρίνει ότι χρειάζονται, είτε αγοράζετε απευθείας από το e-shop τα προϊόντα που θεωρείτε απαραίτητα.

 

Safe Bebe

Διεύθυνση: Δημητρίου Βασιλείου 13Α Νέο Ψυχικό

Tηλέφωνο: 210 22 02 815 | 210 67 19 059

Website: www.safebebe.gr

Facebook: Safebebe

Instagram: @safebebe.gr

 

Από την Γεωργία Καρκάνη

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!

boom-cover