Spetses Mini Marathon 2022 | Όλα όσα ζήσαμε στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 10/10/2022 - 12:40

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, η ομάδα του BOOM κατέφτασε στο γραφικό νησί των Σπετσών για να δώσει το παρών ως περήφανος χορηγός επικοινωνίας στο 11ο Spetses Mini Marathon, επιφυλάσσοντας μία μεγάλη έκπληξη σε όσους βρέθηκαν επίσης εκεί - και κυρίως στους μικρούς μας φίλους - για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς!

Με motto «Νίκη είναι η συμμετοχή» τα μικρά παιδιά μυήθηκαν στη μαγεία του αθλητισμού, της προσπάθειας και της χαράς του τερματισμού. Και δεν ήταν μόνα τους… στο πλευρό τους είχαν έναν πολύ αγαπημένο φίλο για να τα εμψυχώσει, να τα χειροκροτήσει, να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους!

Το τριήμερο του Spetses Mini Marathon ξεκίνησε με τους παιδικούς κολυμβητικούς αγώνες 150μ. & 300μ. στην παραλία της πλατείας Ποσειδωνίου. Ο αγαπημένος σούπερ ήρωας μικρών και μεγάλων μαζί με την ομάδα του BOOM και την πρόεδρο και ιδρύτρια του σπουδαίου multi sport event, κ. Μαρίνα Κουταρέλλη, έδωσαν το σήμα της εκκίνησης και οι μικροί κολυμβητές, αψηφώντας το κρύο βούτηξαν στο νερό υπό τις οδηγίες των κορυφαίων στο είδος τους, Γιάννη Δρυμωνάκου και Χρήστου Μποφίλιου, και αφού είχαν κάνει την απαραίτητη προθέρμανση με τον πρωταθλητή Δημήτρη Κουλούρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρίνα Κουταρέλλη | Διδάσκει στα παιδιά μας την αξία της συμμετοχής

Η δεύτερη ημέρα στις Σπέτσες ξεκίνησε για την ομάδα του ΒΟΟΜ με μια όμορφη βόλτα στην πλατεία Ποσειδωνίου, εκεί που όλο το Σαββατοκύριακο χτυπούσε ο παλμός του αθλητισμού, όπου οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν πριν από τους αγώνες δρόμου στο corner της Melissa, παίζοντας με το ευφάνταστο memory game που είχε στηθεί εκεί και κερδίζοντας πακέτα μακαρόνια από η σειρά Ζυμαρικά με Λαχανικά, που είναι φτιαγμένα μόνο από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, πολτό φρέσκων λαχανικών και αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια ισορροπημένη διατροφή. Από το σημείο φυσικά δεν έλειψε καμία από τις τρεις ημέρες το ιατρείο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με το έμπειρο ιατρικό προσωπικό, έτοιμο να παράσχει βοήθεια στους μικρούς και μεγάλους αθλητές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρίνα Κουταρέλλη: Η γυναίκα που έκανε trend τον αθλητισμό στα παιδιά μας

Το ραντεβού με τους λιλιπούτειους δρομείς έως 5 ετών και τους γονείς τους για το My 1st Spetses Mini Marathon δόθηκε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Nissia, εκεί όπου συνάντησαν ξανά τον αγαπημένο τους ήρωα και φωτογραφήθηκαν μαζί του, φορώντας t-shirts και βρεφικά φορμάκια με το logo της βρεφικής και παιδικής σειράς περιποίησης BabyDerm της Intermed που ήταν χορηγός της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης. Μάλιστα, τους επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη, καθώς έτρεξε μαζί τους μέχρι τη γραμμή του τερματισμού στην πλατεία Ποσειδωνίου. Ανάμεσα στους γονείς που έτρεξαν με τα μικρά τους ήταν και η Κλέλια με την Άννη Πανταζή, καθώς και η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της, Ada.

Λίγο αργότερα, τα μεγαλύτερα παιδιά, μαθητές Δημοτικού, πήραν τις θέσεις τους στα σημεία εκκίνησης των παιδικών αγώνων 500μ. & 1.000μ. και φυσικά ο αγαπημένος τους φίλος ήταν ξανά εκεί για να δώσει το σήμα της εκκίνησης και να τους εμψυχώσει. Οι μικροί δρομείς έφτασαν στο σημείο του τερματισμού έχοντας βιώσει τη χαρά της συμμετοχής, εκεί όπου τους περίμεναν οι γονείς τους και η ομάδα του BOOM για να τους μοιράσει καπέλα και να φωτογραφηθούν όλοι μαζί. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ημέρας ήταν όταν κατά τη διάρκεια της απονομής, ο σούπερ ήρωας στάθηκε ανάμεσα στο πλήθος κοιτάζοντας υπερήφανα στο βάθρο και χειροκροτώντας όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες!

Η ομάδα του BOOM, οι γονείς, όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι απλοί θεατές, έδωσαν ραντεβού για το 12ο Spetses Mini Marathon έχοντας δημιουργήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός και το αρχοντικό νησί των Σπετσών, αλλά και έχοντας αποκομίσει τα πιο σπουδαία μαθήματα γύρω από τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους.

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου!