Στα Lapin House θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά mini me outfits για τις ημέρες των γιορτών!

Boom Team
Sun, 11/12/2022 - 23:50

Με τις γιορτινές μέρες να πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο και τον ελεύθερο χρόνο να βρίσκετε με το μέρος μας, η κάθε μας στιγμή με τα παιδιά μας μπορεί να γίνει δημιουργική, και το ντύσιμό μας παιχνίδι. Με τα μικρά να μας ακολουθούν σε κάθε μας βήμα, τα mini me outfits μπορεί να γίνουν η τέλεια αφορμή για να μάθουμε χρώματα και συνδυασμούς αλλά και να διασκεδάσουμε με το αποτέλεσμα. Αυτά τα Χριστούγεννα, όπως κάθε φορά έχετε στο πλάι σας τα καταστήματα Lapin House ή το lapinkids.com, όπου μπορείτε να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε και να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς βρίσκοντας το τέλειο outfit για τα μικρά σας, που διατηρώντας την παιδικότητα του, είναι πολύ κοντά στο δικό σας. 

Έτσι, στη Lapin υπάρχουν όλες οι mini me εκδοχές των αγαπημένων σας εταιρειών, από το αγαπημένο σας πουλόβερ με τον αρκούδο της Ralph Lauren, στο μπεζ - χρυσό πουπουλένιο αμάνικο της Moncler, στο λαδί αδιάβροχο της Barbour, στα γκρι αθλητικά παπούτσια της Hogan και τα αγαπημένα σας μποτάκια Ugg, θα βρείτε την παιδική εκδοχή των δικών σας outfit!

Από ένα απλό κοινό αξεσουάρ ή ένα print, σε ένα total outfit δημιουργήστε το ομορφότερο mini me version και απολαύστε για όσο καιρό κρατήσει την ευχή των μικρών σας, να έχουν ίδιο style με τη μαμά και τον μπαμπά! 

Ανακαλύψτε τα δικά σας εορταστικά outfits στα καταστήματα Lapin House ή το lapinkids.com