Καλωσορίσατε στον Χριστουγεννιάτικο κόσμο της Lapin House! Έναν κόσμο μαγείας, χαράς κι ευγνωμοσύνης!

Boom Team
Mon, 12/12/2022 - 13:34

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι μας αρχίζουμε τις προετοιμασίες για την πιο μαγική περίοδο του χρόνου. Κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι περνώντας έξω από ένα κατάστημα Lapin καταλαβαίνουμε πως τα Χριστούγεννα έχουν έρθει. Αποχαιρετώντας το 2022, λοιπόν, η Lapin House γιορτάζει το πολυτιμότερο δώρο αυτών των Χριστουγέννων, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε με το hashtag #MomentsTogether! Η ιδέα της φετινής βιτρίνας γυρίζει γύρω από αυτές τις στιγμές αγάπης.

Παραμύθι πριν τον ύπνο, φρεσκοψημένα χριστουγεννιάτικα μπισκότα, μια all time classic χριστουγεννιάτικη ταινία, στολισμός του σπιτιού και πολλές άλλες στιγμές που συνδέονται με την μαγεία των Χριστουγέννων.

Η Lapin House θέλοντας να υπενθυμίσει την αξία των στιγμών αυτών, έδωσε για ακόμα μια χρονιά όλη της την προσπάθεια εκπέμποντας αυτή την μαγεία σε κάθε βιτρίνα! Δίνοντας όπως πάντα προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, αφού οι χειροποίητες κατασκευές κάνουν την διαφορά!

Επιπλέον, η Lapin House βασισμένη σε αυτήν την ιδέα για μία ακόμη χρονιά είναι δίπλα μας σε μία πολύ σημαντική Χριστουγεννιάτικη διαδικασία που δεν είναι άλλη από... το γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Μας βοηθά να στείλουμε το γράμμα μας στον Άγιο Βασίλη στα καταστήματα Lapin House ή με ένα click στο lapinkids.com και μας δίνει μία όμορφη αφορμή για να εξηγήσουμε στους μικρούς μας φίλους την έννοια της προσφοράς. Στηρίζοντας το «Μαζί για το Παιδί» μια αγαπημένη Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που σκοπό της έχει την προστασία παιδιών, νέων και οικογενειών.

Όλοι οι επισκέπτες της Lapin House, μπορούν να μετάσχουν στην ενέργεια “Letters to Santa”, γράφοντας την ευχή τους σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου σε όλη την Ελλάδα ή ηλεκτρονικά στο letterstosanta.lapinhouseclub.com.

Η Lapin House, για κάθε ευχή, θα προσφέρει 1 € για την ενίσχυση του αξιόλογου έργου του “Mαζί για το Παιδί". Μια πράξη αγάπης από παιδιά σε παιδιά.