"Θυμήθηκες την αυτοεξέτασή σου αυτόν το μήνα;" - Τώρα το μαξιλάρι σου, σου κάνει το πιο σημαντικό μηνιαίο reminder

Μυρτώ Κάζη
Fri, 23/09/2022 - 09:20

H Mat&Pil για τον μήνα Οκτώβριο φοράει τα φούξιά της για καλό σκοπό και φέρνει στο κρεβάτι μας τη σειρά μαξιλαριών Αirflow σε pink ribbon edition!

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερομένος στην πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού και στην Mat&Pil από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου βγάζουν για λίγο τις μωβ αποχρώσεις και φοράνε τα φούξιά τους για καλό σκοπό! Η best seller σειρά μαξιλαριών Airflow βγαίνει σε Pink Ribbon edition και τα έσοδα από τις πωλήσεις μέσω του site www.matpil.gr θα δοθούν για την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση και η πρόληψη αλλά και πόσο ακόμα πιο σημαντική είναι η διαδικασία της αυτοεξέτασης σε τακτική βάση, η εταιρία τοποθετεί επάνω στα συγκεκριμένα μαξιλάρια την χαρακτηριστική φούξια κορδέλα με το μήνυμα: «Θυμήθηκες την αυτοεξέταση σου γι’ αυτόν το μήνα;». Στόχος της καμπάνιας αυτής είναι κάθε φορά που μια γυναίκα θα αλλάζει την μαξιλαροθήκη της, το μαξιλάρι της Mat&Pil να της υπενθυμίζει αυτή την τόσο σπουδαία διαδικασία. 

 

ΒΟΟΜ NOTE: Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Με βάση τις στατιστικές 1 στις 7 γυναίκες θα νοσήσει κάποια στιγμή της ζωής της από καρκίνο του μαστού ενώ εάν διαγνωσθεί έγκαιρα υπάρχει έως και 97% πιθανότητα να νικηθεί!

 

—-> Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο site της Mat & Pil