APIVITA Bee Radiant: Μαμάδες, φέτος τα Χριστούγεννα, χαρίστε στον εαυτό σας εκθαμβωτική λάμψη!

Εύα Ανυφαντή
Mon, 21/12/2020 - 18:27

Η μαμά είναι ο κρυφός Άγιος Βασίλης του σπιτιού, όλοι το ξέρουν αυτό. Αφού τελειώσει με τα δώρα όλων, λοιπόν, έρχεται η στιγμή να επιλέξει και το δικό της. Και τι καλύτερο από μια νέα σειρά περιποίησης και φροντίδας που θα κρατά την επιδερμίδα της φρέσκια και λαμπερή, όπως η Bee Radiant; Η Λίνα Κοριζή, super mommy και Global PR Senior Manager της APIVITA, μας συστήνει τη σειρά που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες.

boom apivita λίνα κοριζή
Photo: Πάνος Γεωργίου

Λίνα, μίλησέ μας για τη νέα Bee Radiant. Τι καινούριο φέρνει και γιατί ήδη την έχουν λατρέψει όλες οι μαμάδες;

Η Bee Radiant είναι μια σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ από όλες τις γυναίκες μεταξύ 30 και 40, από την πρώτη κιόλας μέρα, και τώρα μας ξανασυστήνεται με νέα «θαυματουργή» σύνθεση. Με το πέρασμα του χρόνου, η φυσική άμυνα και η αναγέννηση της επιδερμίδας επιβραδύνονται, ενώ παράλληλα τα πρώτα σημάδια γήρανσης κάνουν όλο και περισσότερο αισθητή την παρουσία τους. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής κάθε γυναίκας αυτής της ηλικίας, με τις άπειρες υποχρεώσεις, είτε είναι μαμά, εργαζόμενη, παντρεμένη ή single, ευνοούν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και πρώτων ρυτίδων, ενώ μετά από μια κουραστική μέρα, το έντονα θαμπό δέρμα, οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια είναι σχεδόν βέβαια. Ταυτόχρονα, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν οξείδωση των κυττάρων και να επιταχύνουν την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Η διαχρονική ομορφιά, όμως, ξεκινάει από την πρόληψη και αυτό το γνωρίζουν καλά πια οι γυναίκες κάθε ηλικίας. Η νέα Bee Radiant, λοιπόν, κάνει ακριβώς αυτό: Προλαμβάνει και καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης, χαρίζει άμεσα ξεκούραστη και λαμπερή όψη, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή της. Οι ρυτίδες λειαίνονται, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή και το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και ορατά πιο νεανικό!

Στη φιλοσοφία της APIVITA το «κάλλος» είναι αλληλένδετο με την ισορροπία, το μέτρο και την ευεξία. Τι άλλο χρειάζεται να κάνει, λοιπόν, μια σύγχρονη μαμά για να είναι πάντα λαμπερή;

Ένας όμορφος εσωτερικός κόσμος με ισορροπία και θετική διάθεση αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό μας και εκπέμπει ξεχωριστή λάμψη, οπότε η δική μου σκέψη πάντα είναι μία: Όσο κουρασμένη, αγχωμένη, στενοχωρημένη και αν είμαι, όση εξάντληση, στρες ή νεύρα και αν έχω, προσπαθώ να βρίσκω πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα. Επίσης, όσο δύσκολες καταστάσεις και αν βιώνουμε, δεν πρέπει να παραμελούμε τον εαυτό μας. Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνουμε χρόνο στην περιποίησή μας και στα πράγματα που αγαπάμε, γιατί είναι κομμάτι της δύναμής μας, μας προσφέρει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και μας φτιάχνει τη διάθεση. Και φυσικά, μια καλή και ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με καθημερινή άσκηση είναι σίγουρα πολύτιμοι σύμμαχοι για να λάμπουμε και εκ των έσω!

boom apivita λίνα κοριζή
Photo: Δανάη Ίσαρη

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τα μυστικά της beauty ρουτίνας σου που δεν παρακάμπτεις ποτέ και για κανέναν λόγο;

Κάθε φορά που μπορεί να αισθάνομαι πολύ κουρασμένη για να ασχοληθώ με το πρόσωπό μου, π.χ. να ξεβαφτώ το βράδυ, θυμάμαι τη γιαγιά μου, που, όπως όλες οι κοκέτες γυναίκες της παλιάς εποχής, έλεγε πάντα ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να φροντίζουμε το πρόσωπό μας γιατί είναι ο καθρέφτης μας. Σίγουρα, λοιπόν, το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα που δεν παρακάμπτω ποτέ είναι ο καθαρισμός το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί όταν ξυπνήσω. Το πρωί χρησιμοποιώ το black detox gel καθαρισμού με ενεργό άνθρακα, που με βοηθάει να ξυπνάω με το φρέσκο νερό στο πρωινό ντους, ενώ 2-3 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώ και το scrub με βερύκοκο, που απολεπίζει απαλά το πρόσωπό μου και το προετοιμάζει για όλα τα ευεργετικά συστατικά της κρέμας μου. Πάντα ακολουθεί η κρέμα ματιών, το μόνο beauty step που δεν παραβλέπω από τότε που ήμουν 20 χρονών και άρχισαν να φαίνονται οι πρώτες συνέπειες από τα ξενύχτια, και φυσικά το serum και η κρέμα ημέρας στο πρόσωπο και στον λαιμό ευλαβικά! Το βράδυ, που το πρόσωπό μου «νυστάζει», προτιμώ το γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 για πρόσωπο και μάτια, που καθαρίζει απαλά και αφήνει την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη. Τέλος, την «καληνυχτίζω» με το νέο αγαπημένο μου Bee Radiant Gel Balm νύχτας, που με έχει πραγματικά κερδίσει, γιατί ξυπνάω μεταμορφωμένη, με ξεκούραστη και λαμπερή όψη, σαν να κοιμόμουν 10 ώρες σε περίοδο διακοπών!

BOOM plus: Η Λίνα μάς έκανε δώρο τη μυστική συνταγή του Juicy Bee Bar του The APIVITA Experience Store για το πιο λαχταριστό Acai Bowl. Ό,τι πρέπει για αποτοξίνωση και λάμψη!

Για τη βάση: • Μπάρα Acai (50gr) • Μίγμα μούρων 3 κ.σ. (135gr) • Ανανάς (120gr) • Μπανάνα (580gr) • Χυμός γκρέιπφρουτ (100ml) • Νερό Καρύδας (100ml) • Ξύσμα γκρέιπφρουτ

Για toppings μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μούρα, μπανάνα, γύρη APIVITA ή granola.

Keep in mind: Μην ξεχνάτε, για αγορές click away από το The APIVITA Experience Store καλέστε στο 2103640560 ή στείλτε email στο experience_store@apivita.com!

 

Instagram: @apivita & @theapivitaexperiencestoreWebsite: www.apivita.com

Facebook: Apivita & The APIVITA Experience Store

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο εορταστικό τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!