Babylino: H Sensitive πάνα | Όλη η φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα σε μία μόνο πάνα!

Μυρτώ Κάζη
Wed, 19/01/2022 - 14:20

Όταν γίνεσαι μαμά, το μωρό σου γίνεται όχι απλά η πρώτη, αλλά η απόλυτη προτεραιότητά σου! Όποια απόφαση κι αν πρέπει να πάρεις, από την πιο μικρή μέχρι την πιο σπουδαία, το ψάχνεις διεξοδικά, για να είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις την κορυφαία επιλογή. Και βέβαια, αυτό ισχύει και στην επιλογή πάνας, γιατί το δερματάκι του μωρού μας είναι πολύ ευαίσθητο και γι’ αυτό χρειάζεται μία αποδεδειγμένα sensitive πάνα!

Έχει υπολογιστεί ότι το μωρό μας θα φοράει πάνα για περισσότερες από 26.000 ώρες στη ζωή του! Αυτό από μόνο του αρκεί για να μας βάλει στη διαδικασία να βρούμε εκείνες τις πάνες που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Να είναι και απαλές και φιλικές προς την ευαίσθητη επιδερμίδα του – γιατί, όχι, απαλότητα δεν σημαίνει απαραίτητα και φιλικότητα!

Γνωρίζατε ότι το δερματάκι του μωρού σας είναι δυο φορές λεπτότερο από το δικό σας;

Η ωρίμανση του βρεφικού δέρματος ολοκληρώνεται περίπου μέσα στον πρώτο χρόνο της ζωής ενός παιδιού – μέχρι τότε, το δέρμα του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Σύμφωνα με μελέτες (The Society for Investigative Dermatology, 2008), το προστατευτικό υδρολιπιδικό φιλμ του είναι πιο λεπτό και διαπερατό, δηλαδή πιο απορροφητικό από εκείνο των ενηλίκων. Αυτό σημαίνει ότι το βρεφικό δέρμα κινδυνεύει περισσότερο από εξωγενείς ερεθιστικούς παράγοντες. Αλλά και το δέρμα κάποιων μωρών άνω των 12 μηνών ενδεχομένως να παρουσιάζει αυξημένη ευαισθησία, η οποία εκδηλώνεται με συμπτώματα όπως ξηρότητα, τραχιά υφή και αλλεργικές αντιδράσεις.

Όλα τα μωρά έχουν ευαίσθητο δέρμα αλλά δεν έχουν όλες οι πάνες sensitive σχεδιασμό! Γι’ αυτό έχω καταλήξει στις Babylino Sensitive, που έχουν αναγνωρίσει εδώ και χρόνια την ανάγκη για ένα προϊόν άριστα απορροφητικό και ταυτόχρονα αποδεδειγμένα φιλικό ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Ο sensitive σχεδιασμός είναι μια ιερή υπόσχεση που η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ εκπληρώνει εδώ και χρόνια, κάνοντας αυτό το extra mile σε ό,τι αφορά την προστασία των μωρών μας.

Γιατί οι μαμάδες θέλουμε για το δέρμα του μωρού μας φιλικότητα με αποδείξεις!

Οι πάνες Babylino Sensitive ονομάστηκαν «Sensitive» για να τονίσουν ακριβώς αυτό: ότι είναι αποδεδειγμένα φιλικές προς το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Και να οι αποδείξεις:

  • Είναι οι μόνες που έχουν κερδίσει το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.
  • Είναι οι πρώτες στην Ευρώπη που έλαβαν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 ότι δεν περιέχουν πάνω από 200 βλαβερές ουσίες.

  • Δεν περιέχουν latex, lotion, ούτε parabens – τρεις κατηγορίες ουσιών που αποφεύγουμε όλες οι ενημερωμένες μαμάδες.
  • Χάρη στην ειδική τεχνολογία σφαιρικής απορρόφησης, συγκρατούν τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας από οποιαδήποτε άλλη βρεφική πάνα. Έτσι, διατηρούν το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού στεγνό, συμβάλλοντας στην αποφυγή ερεθισμών.

  • Τις συστήνουν η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας και ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας.
  • Η εταιρεία ΜΕΓΑ εφαρμόζει ένα καθολικό σύστημα ελέγχου ποιότητας σε όλα τα στάδια ανάπτυξης και παραγωγής, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με εξαιρετικά αυστηρές διαδικασίες ποιοτικής διασφάλισης.
  • Οι Babylino Sensitive παράγονται ανέπαφα στην Ελλάδα από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. η οποία διεξάγει έρευνες με Ελληνίδες μητέρες. Αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων πως «απαντά» στοχευμένα στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της χώρας κι επιλέγοντας προσεκτικά υλικά που αναπνέουν, γεγονός που συμβάλλει στην αποφυγή ερεθισμών.
  • Οι Babylino Sensitive ελέγχονται από διεθνή εργαστήρια και οργανισμούς σε Βέλγιο, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία.
  • Είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, ύστερα από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη, υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων, στο γερμανικό ινστιτούτο Dermatest.
  • Τα μεγέθη για νεογέννητα διαθέτουν ένα ειδικό κάλυμμα με κυψέλες απαλότητας, που ενισχύουν τον sensitive σχεδιασμό τους.

BOOM Note: Φιλικές και για τον πλανήτη! Για την παραγωγή των Babylino Sensitive χρησιμοποιείται 100% πράσινη ενέργεια από την εταιρεία ΜΕΓΑ, η οποία μάλιστα έχει λάβει τη διεθνή πιστοποίηση Zero Waste to Landfill σε επίπεδο “Gold”, καθώς το 2020 η μονάδα παραγωγής της πέτυχε ποσοστό 99% ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης. Συσκευάζονται σε συσκευασία υπεύθυνης διαχείρισης: 100% ανακυκλώσιμη.

Οι Babylino Sensitive έχουν ξεχωριστά unisex σχεδιάκια, εμπνευσμένα από τη φύση και διατίθενται στα εξής μεγέθη:

Newborn 2 – 5 kg | Mini 3 – 6 kg | Midi 4 – 9 kg | Maxi 8 – 13 kg | Maxi Plus 10 – 15 kg | Junior 11 – 16 kg | Junior Plus 12 – 17 kg | Extra Large 13 – 18 kg | Extra Large Plus 15+ kg

Ποιο θέμα θέλετε να baby-λύσουμε στο επόμενο τεύχος; Πείτε μας τι σας απασχολεί με ένα mail στο info@boommag.gr!

Website: www.babylino.gr

Facebook: Babylino

Instagram: @babylino.greece

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας στο εξώφυλλο!