Βρήκαμε τα κεριά και τα home diffusers που θα φέρουν στο σπίτι άρωμα Χριστουγέννων!

Boom Team
Fri, 20/11/2020 - 13:33
0 Comments

Η Little Secrets Natural Cosmetics και φέτος φοράει τα γιορτινά της και σας καλωσορίζει στην συλλεκτική γιορτινή σειρά Merry & Bright. Kατακόκκινες συσκευασίες και χριστουγεννιάτικες ευωδιές από φρεσκοψημμένα γλυκά, ζαχαρωτά και μπαχαρικά θα σας συντροφεύσουν στις φετινές γιορτές. Είναι έτοιμα για να…. πασπαλίσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού́ σας και να δημιουργήσετε μια χριστουγεννιάτικη γωνιά́ ευτυχίας!

boom-merry and bright

Warm Spices Soy Candle & Home Diffuser: περιέχει αιθέρια έλαια από άσπρο και κόκκινο πιπέρι και μπαχάρι. Για άνετες και ζεστές αισθήσεις μέσα στο σπίτι.

boom-warm-spices

Carrot Cake Soy Candle & Home Diffuser: περιέχει αιθέρια έλαια από γλυκό καρότο και βανίλια. Σαν χριστουγεννιάτικο κέικ για ζεστά και γλύκα Χριστούγεννα γεμάτα αναμνήσεις.

boom-carrotcake

Cinnamon rolls Soy Candle & Home Diffuser: περιέχει αιθέρια έλαια από κανέλα και πορτοκάλι. Μετά από μία δύσκολη μέρα είναι αυτό που χρειάζεσαι!

boom-cinnamonrolls

Choco truffles Soy Candle & Home Diffuser: περιέχει αιθέρια έλαια από καβουρδισμένα φουντούκια και σοκολάτα. Για ένα φωτεινό και χαρούμενο σπίτι αυτή την εορταστική περίοδο.

boom-chocotruffles

BOOM Note: Τα προϊόντα της Little Secrets Natural Cosmetics μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, ξενοδοχεία, και spa, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.

Website: www.littlesecrets.gr

Instagram: @littlesecrets_naturalcosmetics

Facebook: Little Secrets