Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου έχει αρχίσει να με ρωτάει για το πρόσθετο μέλος»

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 04/10/2021 - 11:08

Μία σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση με την κόρη του, Μελίτα, έκανε ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή "Familiar", την οποία παρουσιάζει μαζί με τη Μυρτώ Κάζη κάθε Σαββατοκύριακο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πρόσθετο μέλος του και πώς έχει αρχίσει να το αντιλαμβάνεται η 2 ετών κόρη του.

«Είναι ένα θέμα το οποίο θέλαμε να συζητήσουμε και το συζητάμε και λόγω εμού, από την προσωπική μου εμπειρία. Θεωρήσαμε ότι έχει ενδιαφέρον να το μοιραστούμε μαζί σας», είπε καλωσορίζοντας στο πλατό της εκπομπής την παιδοψυχολόγο Νέλλυ Θεοδοσίου.

Πώς αντιμετωπίζει τις ερωτήσεις της κόρης του

«Το παιδάκι μου είναι δύο ετών, θα πάει στο σχολείο σε λίγο και ήδη είναι στη διαδικασία που κοιτάει το πόδι μου. Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι και είμαι στη φάση που προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται. Για να μπορέσεις να το εξηγήσεις στο παιδί σου και να το προσεγγίσεις σωστά πρέπει εσύ να έχεις ενημερωθεί σαν ενήλικας και να θωρακίσεις το παιδί σου. Όχι μόνο να φτιάξεις έναν κλοιό προστασίας από τους γύρω. Να το θωρακίσεις πνευματικά και συναισθηματικά στο να μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει με τον ανάλογο διάλογο και επιχειρήματα για το τι συμβαίνει στον μπαμπά ή στη μαμά».

Δείτε το βίντεο: