Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επίσημη πρεμιέρα για την ταινία Rise χτες στο Λος Άντζελες

Boom Team
Thu, 23/06/2022 - 11:42

Από την Ισμήνη Γεωργιλάκη

Μια ζωή που θυμίζει σενάριο ταινίας, η ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο που ξεκίνησε από τη Νιγηρία και μέσα από πολλές δυσκολίες έφτασε στην Ελλάδα και κατέκτησε τα γήπεδα του NBA με τεράστιες επιτυχίες. Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο είναι το καλύτερο παράδειγμα για τη νεολαία, και μια τρανή απόδειξη για όλους, πως αξίζει να παραμένεις πιστός στα όνειρά σου, τους στόχους σου, μέχρι να τους πραγματοποιήσεις. Η εταιρεία παραγωγής Disney στάθηκε σε αυτό θέλοντας να χαρίσει στους νεαρούς θεατές μια αληθινή ιστορία ζωής με νόημα και πολλά μηνύματα και χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις στο σενάριο, δημιούργησε το Rise, και γιόρτασε την ολοκλήρωσή του, κάνοντας μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Λος Άντζελες λίγες μέρες πριν ανέβει και στην συνδρομιτική της πλατφόρμα Disney+.

Photo: @ disneystudios/ instagram

Στην επίσημη πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας που αρχικά είχε τίτλο The Greek Freak και πραγματοποιήθηκε χτες, έδωσε φυσικά το παρόν σύσσωμη η οικογένεια Αντετοκούνμπο, όπου και παρευρέθηκαν και τα τρία αδέρφια. Ο Γιάννης, ο Κώστας και ο Θανάσης, φωτογραφήθηκαν και παρακολούθησαν την ταινία με περίσσια χαρά και συγκίνηση.

Photo: @ disneystudios/ instagram

 

Photo: @ disneystudios/ instagram

Ο Greek Freak των Μιλγουόκι Μπακς που συνοδευόταν από την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά που έκλεψαν τις εντυπώσεις με μια matcy matcy εμφάνιση που αποτελούταν από το ίδιο πράσινο κοστούμι, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου για την ταινία, πως “Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή.”

Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας Rise.