Okiddoky: To e-shop για όλη την οικογένεια που αξίζει να επισκεφτείς αν αγαπάς την σκανδιναβική αισθητική και το περιβάλλον!

Boom Team
Wed, 01/01/2020 - 20:35

Ένα από τα πράγματα που μας έκανε να αντιληφθούμε η καραντίνα (season 1 & 2) είναι ο καθοριστικός ρόλος της διακόσμησης του σπιτιού στην ψυχολογία και την καθημερινότητά μας. Μια μικρή προσθήκη μπορεί να αναδείξει αναξιοποίητες γωνιές του σπιτιού, ένα μικρό διακοσμητικό τρικ μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το δωμάτιο κι ένα "έξυπνο" αντικείμενο είναι πολλές φορές αρκετό για να μας απαλλάξει από την ακαταστασία. Και μπορεί εμείς να αργήσαμε να τα συνειδητοποιήσουμε όλα αυτά, για την Ελπίδα Χατζηστεφάνου όμως, αποτελούν τα κριτήρια με τα οποία δημιούργησε το Okiddoky: Ένα μοναδικό διαδικτυακό κατάστημα, όπου οι μαμάδες μπορούν να βρουν υπέροχα αντικείμενα, μικροέπιπλα και διακοσμητικά σκανδιναβικού design, λύσεις διακόσμησης και αποθήκευσης, αλλά και ασφαλή βρεφικά αντικείμενα που χρησιμοποιούν καθημερινά. Θα βρουν όμως και κάτι ακόμα: Organic quality και την εκλεπτυσμένη αισθητική που ταιριάζει σε ένα σύγχρονο σπίτι!

boom-okiddoky
Η Ελπίδα Χατζηστεφάνου, δημιουργός του Okkidoky!

"Πριν μείνω έγκυος, εργαζόμουν σε μια διεθνή software company για 10 χρόνια, κάτι που δεν απολάμβανα καθόλου", μας εξομολογείται η Ελπίδα. "Έτσι, όταν γεννήθηκε ο γιος μου αποφάσισα να αφοσιωθώ σε αυτόν και μετέπειτα να κάνω κάτι δικό μου, που να με γεμίζει και να με ικανοποιεί". Το Okiddoky, λοιπόν, προέκυψε και από την ανάγκη της να καλύψει ένα κενό που διαπίστωσε πως υπήρχε σε οικολογικά και υψηλού design βρεφικά προϊόντα. Γι' αυτό κι εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα διακεκριμένων ευρωπαϊκών εταιριών, αλλά και ενημερωμένα και cool ανερχόμενα brands, που όλα έχουν ως προτεραιότητα την ασφάλεια των προϊόντων και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η ομάδα του ΒΟΟΜ ξεχώρισε τα πιο πρωτότυπα και χρηστικά Okiddoky δώρα για μπαμπάδες, μαμάδες και παιδιά. Τι λέτε για μερικές ιδέες;

Newborn

Κάνοντας μια βόλτα στους διαδικτυακούς διαδρόμους του Okkidoky το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μας ήταν το ξύλινο γυμναστήριο της Little Dutch, τόσο για τη μίνιμαλ αισθητική του όσο και για την ποιότητα κατασκευής του. Τρία παιχνίδια με διαφορετικές υφές κρέμονται από τη στιβαρή βάση και το μωρό σας μπορεί να τα αγγίξει, να τα αισθανθεί και να παίξει.

boom-okiddoky
Wooden Baby Gym Ocean Blue

Ως γονείς κάνουμε πολλούς συμβιβασμούς όταν πρόκειται για παιδιά μας, όμως με το φίνο floor puzzle δεν χρειάζεται να κάνουμε κανέναν συμβιβασμό στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού μας. Το The Nordic Collection Floor Puzzle σε διακριτική nude απόχρωση θα τοποθετηθεί στο βρεφικό δωμάτιο και θα μείνει εκεί μέχρι τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού, προσφέροντάς του το πεδίο για ασφαλές και ξέγνοιαστο παιχνίδι!

boom-okiddoky
The Nordic Collection – Vintage Nude

Στην ίδια λογική και το Monaco Play Mattress που προσφέρεται για ασφαλές παιχνίδι ή άνετη siesta. Κάντε mix & match με την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, τοποθετήστε το ένα πάνω από το άλλο δημιουργώντας έναν όμορφο καναπέ ή απλώστε τα δίπλα-δίπλα για παιχνίδια στο πάτωμα.

boom-okiddoky
Monaco Play Mattress Bloom Pink

Toddler

Ο βροχερός καιρός θα γίνει ο αγαπημένος σας με τις Rio Rain Boot Dino Mix από 100% καουτσούκ. Τα ποδαράκια του παιδιού σας θα παραμείνουν στεγνά και προστατευμένα, ενώ το χαρακτηριστικό μοτίβο με τα ζωάκια θα φέρει το ουράνιο τόξο σε κάθε βροχερή μέρα! Το πιο χαριτωμένο και σίγουρα το πιο χρήσιμο δώρο για τον χειμώνα.

boom-okkidoky
Rio Rain Boot Dino Mix

Ήταν ένας, ήταν δύο, ήταν τρεις Ινδιάνοι! Η Teepee Phoenix Confetti σκηνή τοποθετείται πανεύκολα οπουδήποτε μέσα στο σπίτι μετατρέποντας το δωμάτιο σε άγρια ζούγκλα, μαγεμένο δάσος ή αμμουδερή παραλία! Αφήστε τη φαντασία των παιδιών να καλπάσει!

boom-okkidoky
Teepee Phoenix Confetti

Υπάρχει παιδάκι που δεν έχει ονειρευτεί μια πισίνα στο δωμάτιό του; Η ball pool θα μετατρέψει το υπνοδωμάτιο σε κανονικό playroom κατακτώντας μια για πάντα την καρδιά του παιδιού σας. Προετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού: Το παιδάκι μπορεί να γυμνάσει τα χέρια του και τα πόδια του, να εξοικειωθεί με τα χρώματα και φυσικά να διασκεδάσει όσο οι μπάλες του προσφέρουν ένα ελαφρύ μασάζ. Η Miii Mi Dry Ball Pool είναι απόλυτα ασφαλής, φιλική στο ευαίσθητο παιδικό δερματάκι και στο περιβάλλον.

boom-okkidoky
Miii Mi Dry Pool

Αυτό δεν είναι σίγουρα το τυπικό καροτσάκι για κούκλα! Το Doll Wagon έχει μια vintage αισθητική αλλά σύγχρονο design, είναι απίστευτα χαριτωμένο και λειτουργικό και ταυτόχρονα είναι στολίδι για το κοριτσίστικο δωμάτιο! Βάλτε μέσα τα αγαπημένα της αρκουδάκια, τις κούκλες ή τα παιχνίδια και απολαύστε αμέτρητες βόλτες μέσα στο σπίτι.

boom-okkidoky
Doll Wagon

Mommy & Daddy

Ο δικός σας μπαμπάς είναι ο πιο cool του κόσμου, γι' αυτό του αξίζει το πιο εύχρηστο, στιλάτο και πρακτικό backpack! Το βελγικό, σύγχρονο deisgn, το μαύρο χρώμα (που απλά ταιριάζει με όλα) και οι θήκες που κάνουν την αλλαγή της πάνας πανεύκολη,  καθιστούν το Daddy Backpack το απόλυτο must-have για κάθε νέο μπαμπά! Χωράει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα του μωρού και του μπαμπά, ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί ως travel ή gym bag!

boom-okiddoky
Daddy Backpack Black

Το συναίσθημα του να γίνεσαι μαμά είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο. "Φορέστε" περήφανες τον mommy τίτλο σας με την fashionable τσάντα αλλαγής που χωράει -κυριολεκτικά- τα πάντα! Μάλιστα, μοιάζει περισσότερο με travel bag ή απλά με oversized τσάντα παρά με τσάντα αλλαγής. Τα διαχωριστικά στο εσωτερικό της θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένη και να μη "χάνεστε" όταν έρθει η ώρα της αλλαγής ή όταν απλά ψάχνετε το πορτοφόλι σας.

Plus: Διαθέτει ένα στρώμα αλλαγής για on-the-go diaper changes!

boom-okiddoky
Mommy Bag Leopard

Για τα σαββατοκύριακα στον παππού και τη γιαγιά ή για τις πρώτες οικογενειακές αποδράσεις η τσάντα της Nobodinoz θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή. Σε αυτή θα βάλετε από τα πρώτα του φορμάκια μέχρι τα ρουχαλάκια του αργότερα, ενώ μεγαλώνοντας μπορείτε να τη μετατρέψετε σε τσάντα γυμναστηρίου για εσάς. Το βέβαιο είναι ότι θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια με την εγγύηση της Nobodinoz.

boom-okiddoky
New York Bag Gold Stella Night Blue

Plus a Christmas One: Ενεργοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του χαρίζοντάς του ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με το Mini Christmas Set. Αυτή η πλαστελίνη είναι χειροποίητη, φυσική, μη-τοξική και εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια. Έτσι, όχι μόνο είναι κατάλληλη για το δέρμα αλλά και ευεργετική. Το set περιλαμβάνει την πλαστελίνη, χριστουγεννιάτικα κουπάτ, δύο εργαλεία για να επεξεργάζεται την πλαστελίνη και διακοσμητικά στρασάκια και ματάκια!

boom-okkidoky
Mini Set Christmas

BOOM Plus Info:

Το "Okkidoky" είναι σίγουρα επωνυμία που εντυπώνεται στο μυαλό, παιχνιδιάρικη και ιδιαίτερη. Προέκυψε μέσα από διάφορους δημιουργικούς αναγραμματισμούς γύρω από την λέξη "kiddo" που κατέληξαν στο "Okiddoky", που σημαίνει OK στην αγγλική αργκό και όμως κρύβει τη λέξη παιδί!