Στα βιβλία δραστηριοτήτων των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ θα βρείτε τα πιο συναρπαστικά κουίζ & τις πιο απίθανες ζωγραφιές

Boom Team
Mon, 25/07/2022 - 14:08

Από τη μία τα παιδιά έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο, από την άλλη οι γονείς προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο γίνεται μακριά από tablet και οθόνες. Πώς θα το καταφέρουν; Η απάντηση βρίσκεται στα βιβλία δραστηριοτήτων για παιδιά που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ. Συναρπαστικά κουίζ, φανταστικές ζωγραφιές, πολύχρωμες σελίδες, έξυπνα κρυπτόλεξα, κρυμμένοι θησαυροί κι αμέτρητες άλλες δραστηριότητες, προσαρμοσμένες σε κάθε ηλικία, θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά στις διακοπές αλλά και στο καράβι...Το BOOM ξεχώρισε τα αγαπημένα του!

Ακτίβιτι Μπουκ για παιδιά Νο. 2, Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ (Ηλικίες 8+)

Υπάρχουν στον κόσμο ροζ λίμνες και κύματα που φωσφορίζουν; Το ήξερες ότι υπάρχει ένα νησί φτιαγμένο από σκουπίδια, τρεις φορές μεγαλύτερο από τη Γαλλία; Τι σχέση έχει η Μακαρονησία με τα μακαρόνια; Σε ποιο μέρος πέφτουν οι περισσότεροι κεραυνοί στον πλανήτη; Αυτές και άλλες ερωτήσεις θα λυθούν με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου, μέσα από ιστορίες, κουίζ, ζωγραφιές και κρυπτόλεξα!

Τα ζώα είναι πολύ κουλ άτομα!, Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ (Ηλικίες 4+)

Το ήξερες ότι κάποιες ζέβρες γεννιούνται με βούλες αντί για ρίγες; Έχεις δει ποτέ περιστέρι-ουράνιο τόξο ή αράχνη-παγόνι; Θα μάντευες ποτέ ότι το ζωάκι που ρίχνει τις πιο δυνατές μπουνιές στον κόσμο είναι μια γαρίδα;  Πάρτε ξυλομπογιές και μαρκαδόρους, και ελάτε να γνωρίσουμε όλα αυτά τα πολύ κουλ άτομα!

Η Γη είναι ένα μεγάλο σπίτι που εμείς οι άνθρωποι μοιραζόμαστε με πολλά ακόμα ζωάκια. Θα μάθουμε σε ποιο μέρος πρέπει να ταξιδέψουμε για να τα δούμε, ποια είναι τα ταλέντα τους και ποιοι είναι οι φίλοι τους, μέσα από ζωγραφιές, αστεία και ποιήματα!

Το μυστικό δάσος (Ηλικίες 4+)

Μια καινούρια μέρα ανατέλλει στην άκρη του Μυστικού Δάσους. Τα ελάφια ξυπνούν και μασουλάνε νόστιμα φρούτα, τα αλεπουδάκια παίζουν, ενώ μια οικογένεια αρκούδων πηγαίνει για ψάρεμα. Περιπλανηθείτε στο δάσος και βρείτε όλα τα κρυμμένα ζωάκια για να μάθετε πώς μεγαλώνουν, πώς χτίζουν τις φωλιές τους και πώς αναζητούν την τροφή τους… Ψάξτε στο μυστικά δάσος και βρείτε όλους τους κρυμμένους θησαυρούς! 

Μαγικά Χρώματα 1 και 2 (Ηλικίες 3+)

Τα Μαγικά Χρώματα θα προσφέρουν στους μικρούς μας ζωγράφους ατέλειωτες ώρες δημιουργικότητας και χαράς! Τα παιδιά μπορούν να χρωματίσουν την αγαπημένη τους ζωγραφιά με τους μαγικούς μαρκαδόρους και μετά να αλλάξουν τα χρώματα χρησιμοποιώντας τον λευκό μαρκαδόρο. Περιλαμβάνει το μπλοκ ζωγραφικής και 4 μαγικούς μαρκαδόρους. 

Σούπερ Νερομπογιές 3 και 4 (Ηλικίες 3+)

Ελάτε να ζωγραφίσουμε! Ένα φοβερό μπλοκ ζωγραφικής μαζί με σούπερ νερομπογιές. Λίγο νερό στο πινέλο και η ζωγραφιά είναι έτοιμη!

Τσαπατσουλέν και Λαμαντάρα (Ηλικίες 3+)

Γνωρίστε τη Λαμαντάρα και τον Τσαπατσουλέν που τα έχουν κάνει μαντάρα σε όλο το πριγκιπάτο! Ξεχύνονται σαν ανεμοστρόβιλος μέσα σε πόλεις, δάση, βουνά και ποτάμια και αναστατώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Ακολουθήστε τους δύο φίλους στα ξέφρενα παιχνίδια τους και βρείτε τα σκόρπια αντικείμενα. Περάστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης με τα παιδιά σας και δεθείτε περισσότερο μαζί τους ψάχνοντας!

Η Πρώτη μου Κασετίνα 1 και 2

Τα παιδιά μαθαίνουν να ζωγραφίζουν με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο! Μέσα από τις εικονογραφημένες σελίδες, οι μικροί ζωγράφοι θα καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και θα ανακαλύψουν το ταλέντο τους. Περιλαμβάνει μπλοκ ζωγραφικής μαζί με 8 σούπερ ξυλομπογιές!

Μπείτε στο site των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ και ανακαλύψτε κι άλλες, αμέτρητες επιλογές για μικρούς και μεγάλους!

Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

Website: www.dioptra.gr

Facebook: Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications

Instagram: @dioptrabooks