καλοκαιρινές δραστηριότητες

Category: καλοκαιρινές δραστηριότητες
καλοκαιρινές δραστηριότητες
Όλοι έχουμε παίξει μουσικές καρέκλες.
καλοκαίρι και παιδιά
Γονείς, είστε έτοιμοι να ζήσετε το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο; Αναρωτιέστε ακόμη ποιο είναι αυτό; Να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών με δραστηριότητες και παιχνίδια που δεν κοστίζουν τίποτα, ώστε να μην ακουστεί ποτέ ξανά η φράση «Μαμά, βαριέμαι» μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.
καλοκαίρι και παιδιά
Τα σχολεία έκλεισαν, οι ημέρες είναι πλέον πολύ μεγαλύτερες και αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για οικογενειακές δραστηριότητες που θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους.
Learn
Το καλοκαίρι θέλει ανεμελιά, διασκέδαση και ατέλειωτο παιχνίδι! Αν μάλιστα πρόκειται για παιχνίδια με νόημα, που δίνουν κίνητρο και αφορμή για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικότητάς μας, τότε ακόμα καλύτερα.
καλοκαιρινές δραστηριότητες
Γράφει η δρα Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού | Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
καλοκαίρι και παιδιά
Τόσες είναι οι ημέρες του καλοκαιριού. Ας τις γεμίσουμε με δυνατές εμπειρίες! Μια καλή πράξη, η κατάκτηση μιας γνώσης, η απόκτηση μιας δεξιότητας, όσο σημαντικά ή ασήμαντα κι αν φαίνονται, όλα θα μεταφραστούν σε πολύτιμες παιδικές αναμνήσεις.