καλοκαίρι και παιδιά

Category: καλοκαίρι και παιδιά
καλοκαίρι και παιδιά
Κόντρα στον βροχερό καιρό που έκανε την επιστροφή στην πόλη ακόμη πιο δύσκολη, αφήνοντάς μας να αναπολούμε τις ανέμελες, καλοκαιρινές στιγμές που περάσαμε δίπλα στο κύμα και ενόψει του αίθριου καιρού το Σαββατοκύριακο, η ομάδα του BOOM προτείνει μερικές βόλτες στην Αθήνα που θα κάνουν τη μετάβαση
καλοκαίρι και παιδιά
Γονείς, είστε έτοιμοι να ζήσετε το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο; Αναρωτιέστε ακόμη ποιο είναι αυτό; Να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών με δραστηριότητες και παιχνίδια που δεν κοστίζουν τίποτα, ώστε να μην ακουστεί ποτέ ξανά η φράση «Μαμά, βαριέμαι» μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.
καλοκαίρι και παιδιά
Τα σχολεία έκλεισαν, οι ημέρες είναι πλέον πολύ μεγαλύτερες και αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για οικογενειακές δραστηριότητες που θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους.
καλοκαίρι και παιδιά
Μήπως η φράση «Μαμά, βαριέμαι» ακούγεται αρκετές φορές στο σπίτι σας από τότε που έκλεισαν τα σχολεία; Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η εποχή του χρόνου που τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς, όμως για τους γονείς συνοδεύεται από μία μεγάλη πρόκληση: να κρατήσουν τα μικρά τους απασχολημένα και χαρούμ
φωτογραφίες με το παιδί μου
Το καλοκαίρι είναι εδώ και προστάζει ατελείωτο παιχνίδι, ξενοιασιά και άπειρες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια!
καλοκαίρι και παιδιά
Σε πληθυσμιακή έξαρση στις ελληνικές θάλασσες βρίσκονται φέτος οι μωβ μέδουσες, γνωστές και ως Pelagia Noctiluca.
καλοκαίρι και παιδιά
Αν έπρεπε να πάρετε μόνο ένα πράγμα μαζί σας σε ένα νησί, ποιο θα ήταν αυτό; Σίγουρα θα δίνατε διαφορετική απάντηση αν σας ρωτούσαν πριν αποκτήσετε παιδιά και διαφορετική τώρα που γίνατε γονείς.
καλοκαίρι και παιδιά
Τόσες είναι οι ημέρες του καλοκαιριού. Ας τις γεμίσουμε με δυνατές εμπειρίες! Μια καλή πράξη, η κατάκτηση μιας γνώσης, η απόκτηση μιας δεξιότητας, όσο σημαντικά ή ασήμαντα κι αν φαίνονται, όλα θα μεταφραστούν σε πολύτιμες παιδικές αναμνήσεις.