νέα σχολική χρονιά

Category: νέα σχολική χρονιά
νέα σχολική χρονιά
Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι έχει αρχίσει και είναι η πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, που οι μαθητές θα επιστέψουν στα θρανία χωρίς μάσκες και self test.
νέα σχολική χρονιά
Το καλοκαίρι σε λίγες ημέρες θα αποτελεί μακρινή ανάμνηση, αφού ήδη μικροί και μεγάλοι έχουν επιστρέψει στις επάλξεις για μια νέα, δυναμική σεζόν.
σχολείο
Μια μέρα, συμμαζεύοντας τα πράγματα του γιου μου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που έρχεται, όταν θα είναι πλέον «δευτεράκι», ανακάλυψα μια σημείωσή του πάνω σε ένα βιβλίο: «Θέλο να μίνο μόνοσ».
υπουργός παιδείας κεραμέως
Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, αλλά και τις αλλαγές στο ολοήμερο σχολείο, μίλησε μεταξύ άλλων η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
νέα σχολική χρονιά
Το γράμμα που έγραψε η Νηπιαγωγός Βάσω Φανουργιάκη για τους μαθητές της είναι ό,τι πιο τρυφερό θα διαβάσετε σήμερα και κλείνει με την πιο αισιόδοξη υπόσχεση!  Αστεράκι μου,
υπουργός παιδείας κεραμέως
Το μήνυμά της για τη νέα σχολική χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών έστειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
νέα σχολική χρονιά
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων και η επιστροφή των μαθητών στα θ
νέα σχολική χρονιά
Για τις προετοιμασίες ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που αναμένεται να ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου, μίλησε νωρίτερα στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης.