ιώσεις

Category: ιώσεις
ιώσεις
Μία από τις συχνότερες αγωνίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι περισσότεροι γονείς είναι ο ερχομός ενός ακόμη παιδιού στην οικογένεια τη στιγμή που το μεγαλύτερο πηγαίνει στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο.
ιώσεις
Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάθε χειμώνα οι γονείς και ιδιαίτερα κατά τον πρώτο χρόνο του παιδιού στο σχολείο, είναι οι συνεχείς ιώσεις.
ιώσεις
Σωστή διατροφή, καλός ύπνος, τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής και πρόληψη. Αυτά είναι τα μυστικά για να έχουμε μια καλή και υγιή σχολική χρονιά.
ιώσεις
Με το που γυρίσεις στο σπίτι, πλύνε καλά τα χέρια σου! Αυτό είναι το σλόγκαν της εποχής και υπάρχει λόγος: Ο βασικός κανόνας πρόληψης κατά των ιώσεων, όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες, είναι τα καθαρά χέρια.
συνέντευξη Κατερίνα Κατσιμπάρδη
Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην ίωση και το κρύωμα;  Πότε πρέπει να δώσουμε στα παιδιά αντιπυρετικό και πότε αντιβίωση;  Τι ισχύει για τα εμβόλια;  Η παιδίατρος του BOOM  Κατερίνα Κατσιμπάρδη εξηγεί, και συνιστά πάνω απ’ ό
προφύλαξη από ιώσεις
Διανύουμε αισίως το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, μπαίνουμε σιγά σιγά στη σχολική μας ρουτίνα και δυστυχώς μέρος της ρουτίνας αυτής είναι και οι ιώσεις! Και όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ιώσεις συχνάζουν στα ίδια μέρη που συχνάζουν και τα παιδιά!