φεστιβάλ για παιδιά

Category: φεστιβάλ για παιδιά
φεστιβάλ για παιδιά
Συναρπαστικά παιχνίδια, βιωματικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, δράσεις για όλη την οικογένεια, συναυλίες, πολλές εκπλήξεις, δύο φεστιβάλ και μια μεγάλη γιορτή στο Γκάζι! Wow!
φεστιβάλ για παιδιά
Αν τα παιδιά σας αγαπούν τους δεινοσαύρους, πρέπει να κλείσετε τώρα εισιτήριο για το BOOM Village by Zewa! Ένας τεράστιος δεινόσαυρος, o Ross, θα «προσγειωθεί» στο BOOM Village by Zewa για να
φεστιβάλ για παιδιά
Τη Ματίνα Καλανδάρογλου που "κρύβεται" πίσω από το φανταστικό brand "for kids" είμαστε σίγουροι πως τη γνωρίζετε (αν όχι, κάντε τώρα κλικ εδώ)!
boom kids festival
Το ΒΟΟΜ σας προσκαλεί σε ένα διήμερο οικογενειακό φεστιβάλ στον πιο παραμυθένιο χώρο της Αθήνας: το oJo City Escape, ένα καταπράσινο πάρκο 5 στρεμμάτων, δίπλα στο Θέατρο Badminton, στο Γουδή.
φεστιβάλ για παιδιά
Η πανδημία του COVID-19 έφερε μεγάλες ανατροπές σε όλους τους τομείς. Ειδικά στον χώρο της εκπαίδευσης, σε μόλις έναν χρόνο, συντελέστηκαν σημαντικές αλλαγές. Η ανάγκη της εξ αποστάσεως διδασκαλίας εισήλθε ορμητικά ως η μόνη εναλλακτική μέθοδος συνέχισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
φεστιβάλ για παιδιά
Το 2ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας και το 22ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους επιστρέφουν, με ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, animation και συμμετοχές από όλο τον κόσμο.