πόλεμος

Category: πόλεμος
φοιτητές χάρβαρντ
Δύο φοιτητές από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ κατάφεραν να ενώσουν τους Ουκρανούς που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους εξαιτίας της ρωσικής εισβολής με ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να τους φιλοξενήσουν σε όλο τον κόσμο.
πόλεμος
Μία από τις πιο συγκινητικές εικόνες από τον πόλεμο στην Ουκρανία, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, είναι αυτή της συνάντησης του Γεβχέν Σάκχοφ με τη σύντροφό του και τη νεογέννητη κόρη τους.
πόλεμος
Ένα μικρό κορίτσι από την Ουκρανία έγινε viral τραγουδώντας το "Let It Go", το επιτυχημένο soundtrack από την ταινία Frozen της Disney, μέσα από το καταφύγιο όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της εν μέσω της ρωσικής εισβολής. 
πόλεμος
Εν μέσω του πολέμου που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία, οι γονείς βρίσκονται στην τραγική θέση να πρέπει να προετοιμάσουν τα παιδιά τους για το ενδεχόμενο επίθεσης.
Psychology
Όσο κι αν έχουμε προσπαθήσει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τις σκληρές εικόνες που κάνουν τον γύρω του κόσμου τα τελευταία 24ωρα, η είδηση του πολέμου είναι πολύ πιθανό να έχει φτάσει στα αφτιά τους και όπως είναι λογικό να τους προκαλεί φόβο κι ανησυχία.
πόλεμος
Από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους η ζωή τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο.
πόλεμος
Αυτές τις μέρες περνάει ώρες στο δωμάτιό του κατασκευάζοντας όπλα και στρατούς από τουβλάκια και μετά βάζοντάς τα να πολεμήσουν.
πόλεμος
Αρκεί ένα «κλικ» για να αλλάξει ολόκληρη τη ζωής μιας οικογένειας; Τον περασμένο Οκτώβριο η φωτογραφία ενός πατέρα που έχει χάσει το ένα του πόδι, ο οποίος κρατά αγκαλιά τον 5χρονο τότε γιο του που έχει γεννηθεί χωρίς άκρα, απέσπασε τη διεθνή διάκριση της «Φωτ