συμβουλές για γονείς

Category: συμβουλές για γονείς
συμβουλές για γονείς
Το σενάριο είναι γνώριμο σε πολλές οικογένειες: Τα παιδιά έχουν τελειώσει τη σχολική μελέτη, έχουν επιστρέψει από τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους και, κάπου λίγο πριν από την ώρα του ύπνου, όλοι, μικροί μεγάλοι, νιώθουμε υπερβολικά εξαντλημένοι για να κάνουμε οτιδήποτε άλλο πέρα από το να χαλ
συμβουλές για γονείς
Εκείνα θέλουν να κοιμηθούν λίγο παραπάνω ή να κάνουν νάζια κι αγκαλιές, εσείς από την άλλη βιάζεστε να ετοιμαστείτε για να προλάβετε το πρώτο κουδούνι αλλά και να είστε συνεπείς στη δουλειά σας.
συμβουλές για γονείς
Στο σπίτι μπορεί η γλώσσα του να τρέχει «ροδάνι», αλλά μπροστά στις δασκάλες δεν ξεστομίζει λέξη. Τι του συμβαίνει;
συμβουλές για γονείς
Η αναζήτηση νταντάς μπορεί να είναι ένα απαιτητικό task για τις μαμάδες που είτε «αποχωρίζονται» το παιδί τους για πρώτη φορά προκειμένου να επιστρέψουν στη δουλειά τους μετά την άδεια μητρότητας, είτε δεν εργάζονται αλλά χρειάζονται μερικές ώρες μέσα στην ημέρα ή την εβδομάδα για τον εαυτό τους.
ανατροφή παιδιών
Σωριάζομαι εξαντλημένη στον καναπέ, με τις κούτες και τις σακούλες των δώρων σωριασμένες στο πάτωμα και το περιεχόμενό τους απλωμένο σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο του σπιτιού.
Culture
Ένα ζευγάρι που νιώθει πως πρέπει να λέει διαρκώς «όχι» στα παιδιά του αποφασίζει για ένα 24ωρο να κάνει ένα πείραμα: Να αφήσει τα παιδιά να γράψουν εκείνα τους κανόνες του. Στη διάρκεια εκείνης της ημέρας, η οικογένεια ζει μια μεγάλη περιπέτεια που τη φέρνει πιο κοντά.
συμβουλές για γονείς
Στη ζωή δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουν τα παιδιά από το σπίτι και μάλιστα από νωρίς.
ανατροφή παιδιών
Θα μοιάζουν με απλά εικονίδια στην οθόνη του κινητού σου, όμως θα είναι πολύ περισσότερα!