σχολεία

Category: σχολεία
Baby
Ο κύκλος του Νηπιαγωγείου μόλις έκλεισε και μπροστά του ανοίγεται ένας νέος, συναρπαστικός και πολύ μεγαλύτερος κύκλος εμπειριών, γνώσεων και δεξιοτήτων. Και αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να εμπνέει χαρά και ενθουσιασμό!
σχολεία
Αποχαιρετούν την υποχρεωτική χρήση μάσκας από 1η Ιουνίου, οι μαθητές, οι φοιτητές, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές  στα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. 
σχολεία
Στην απόφαση να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου φαίνεται να κλίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες, για παιδαγωγικούς, ψυχολογικούς και υγειονομικούς λόγους.
σχολεία
Μετά τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες με γονείς αρνητές μάσκας και self test που υποβάλλουν μηνύσεις σε βάρος εκπαιδευτικών που καλούνται να εφαρμόσουν τον νόμο για την τήρηση των μέτρων στα σχολεία, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ζήτησε από τον
σχολεία
Εν όψει της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Ειδικών, προχώρησε σε αναλυτικές ανακοινώσεις σε σχέση με το πώς θα προσέρχονται μαθητές και εκπαιδευτικοί στα σχ
σχολεία
Αλλαγές στο πρόγραμμα των Δημοτικών σχολείων και των Νηπιαγωγείων αναμένεται να έρθουν με τη νέα σχολική χρονιά, καθώς η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κατέθεσε στη Βουλή πολυτροπολογία εννέα άρθρων. 
σχολεία
Αν όλα πάνε καλά και με το εργαλείο των self test, τότε η 10η Μαΐου είναι μια πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα των σχολείων δήλωσε μεταξύ άλλων νωρίτερα το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Τόνισε επίσης πως τα σχολεία αποτελούν προτεραιότητα.
σχολεία
Λίγη ακόμα υπομονή απ' ό,τι φαίνεται θα χρειαστεί να κάνουν οι μαθητές των υπόλοιπων βαθμίδων (και οι γονείς τους!), αφού όπως δήλωσε νωρίτερα σε συνέντευξή της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ακόμα δεν υπάρχει κάποια εισήγηση στην επιτροπή των ειδικών για το άνοιγμα των λοιπών βαθμίδων, και