νέοι γονείς

Category: νέοι γονείς
λάθη γονιών
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση κι επιβράβευση για έναν γονιό από τη στιγμή που βλέπει τα ματάκια του παιδιού να λάμπουν από ευτυχία. Τι χρειάζεται όμως ένα παιδί για να είναι ευτυχισμένο, πέρα από τα προφανή; Όχι, μην πάει ο νους σας σε δώρα και παιχνίδια...
νέοι γονείς
Το μωράκι που κρατάτε στα χέρια σας ίσως ακόμα να μην μπορεί να στηρίξει καλά καλά το κεφαλάκι του, ίσως να κοιμάται τις περισσότερες ώρες της ημέρας και τα ματάκια του μόλις να καταφέρνουν να εστιάσουν, όμως, πιστέψτε μας, μέσα στην ημέρα σάς λέει πολλές φορές κιόλας «σ’ αγαπώ»!
νέοι γονείς
Από τότε που γίνατε γονείς ίσως διαπιστώσατε ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ απ' όσα διαβάζατε στα βιβλία για την ανατροφή των παιδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αϋπνία, κούραση, γκρίνιες, κλάματα και ένα σωρό υποχρεώσεις που τρέχουν.
νέοι γονείς
Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να είχατε κάποιον να σας υπενθυμίσει το επόμενο εμβόλιο του παιδιού σας; Πόσο συχνά αναρωτιέστε αν όλα πάνε καλά με τις αναπτυξιακές καμπύλες του και πόσες φορές τη μέρα αναζητάτε μια έξυπνη δραστηριότητα για να το απασχολήσετε δημιουργικά; Σε όλα αυτά και αμέτρητα ά
νέοι γονείς
Μόλις γίνατε γονείς! Ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή σας, γεμάτο φως, αγάπη και πρωτόγνωρα συναισθήματα!
νέοι γονείς
Ο παλαίμαχος διεθνής άσος και νυν Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ έγινε πατέρας για πρώτη φορά, με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Κομματά, να φέρνει στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
νέοι γονείς
Να σας ζήσει το μωρό σας! Από σήμερα ξεκινά μια νέα, υπέροχη αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική ζωή. Κάθε μέρα θα ανακαλύπτετε καινούρια πράγματα, την ομορφιά που κρύβεται στις λεπτομέρειες αλλά και τις απίστευτες αντοχές που έχει τελικά ο άνθρωπος! Εσείς δηλαδή!
νέοι γονείς
Είναι δύσκολο να μην ταυτιστείς έστω και με ένα από τα comics τους καθώς κάθε διαφορετικό illustration καθρεφτίζει απόλυτα τις ανθρώπινες σχέσεις.