παιδί και σχολείο

Category: παιδί και σχολείο
Psychology
Όλοι οι γονείς θέλουμε το παιδί μας να είναι χαρούμενο και να πηγαίνει ευδιάθετο στο σχολείο. Γι’ αυτό μπορούμε να κάνουμε μαζί μερικά καθημερινά κολπάκια ώστε να το βοηθήσουμε να αγαπήσει και να ανακαλύψει τη μαγεία του μαθητικού κόσμου.
παιδί και σχολείο
Μια εμπνευσμένη ανάρτηση για τους μαθητές που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το δημοτικό σχολείο τη φετινή χρονιά, αλλά και τους γονείς που αγχώνονται για τη μετάβαση του
Child
Μια μέρα, συμμαζεύοντας τα πράγματα του γιου μου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που έρχεται, όταν θα είναι πλέον «δευτεράκι», ανακάλυψα μια σημείωσή του πάνω σε ένα βιβλίο: «Θέλο να μίνο μόνοσ».
παιδί και σχολείο
Μπορεί οι περισσότεροι να είμαστε εξοικειωμένοι με τη δυσλεξία, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη δυσαριθμησία...
παιδί και σχολείο
Μια σημαντική εξέλιξη θα πραγματοποιηθεί από φέτος στα σχολεία των παιδιών μας: Ξεκινούν εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα (ελληνική «PISA»)  για μαθητές της ΣΤ’ τάξης δημοτικού και Γ’ τάξης του Γυμ
Parenthood
Η δασκάλα είναι ο άνθρωπος τον οποίο τα παιδιά συναναστρέφονται τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Είναι εκείνη στην οποία εκμυστηρεύονται τα άγχη, τους φόβους, τις ανησυχίες, αλλά και τις χαρές τους.
παιδί και σχολείο
Από τη νέα σχολική χρονιά, οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Σιγκαπούρη δεν θα χρειάζεται πλέον να δίνουν εξετάσεις!
παιδί και σχολείο
Η πιο όμορφη περίοδος της χρονιάς μόλις ξεκινάει! Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας οργανωτικός, μήνας νέων αποφάσεων και νέων στόχων!