Μυρτώ Κάζη

Category: Μυρτώ Κάζη
boom
Πάντα είχα αυτή την απορία ή καλύτερα το παράπονο... Γιατί τα άλλα παιδάκια δεν ακούγονται;
Μυρτώ Κάζη
Είναι μια μοναδική στιγμή που κάθε μαμά πρωτακίου θα ζήσει! Και όταν έρθει αυτή η στιγμή ένας νέος κόσμος ξετυλίγεται μπροστά μας!
Μυρτώ Κάζη
Είμαι σε σοκ. Σήμερα ζύγισα την τσάντα του γιου μου και αναγκάστηκα να κάνω επιβεβαιωτικό ζύγισμα για να δω πως δεν με γελούν τα μάτια μου.
myrto kazi
Όταν σε κοιτάζω να παίζεις στο χαλί του δωματίου σου χωρίς να ξέρεις ότι σε παρατηρώ, σκέφτομαι ένα μόνο πράγμα. Είμαι ευγνώμων.
οδυσσέας μπίθας
Η ιδέα ήταν του Οδυσσέα και δεν θέλω καθόλου να πάρω τα εύσημα, γιατί από τη στιγμή που το ανέβασα στο Instagram όλες οι μαμάδες μου γράφατε «τι ωραία ιδέα». Ο γιος μου λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, και ενώ είχε ξαπλώσει για να κοιμηθεί, μου είπε:
myrto kazi
Είναι δύσκολο, είναι δυσάρεστο, είναι αγχωτικό και κάποιες φορές είναι και επικίνδυνο. Το ξέρουμε. Το έχουμε ζήσει όλοι οι γονείς που έχουμε δύο (ή περισσότερα) παιδιά και σας καταλαβαίνουμε.
Παρίσι μυρτώ κάζη
Αρχικά πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για το Παρίσι και το τι μπορείτε να κάνετε αν το επισκεφθείτε με τα παιδιά σας θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάτι. Σε ένα ταξίδι, όσες μέρες κι αν είναι, ποτέ κανείς δεν πρόλαβε να τα κάνει και να τα δει όλα.