δασκάλα

Category: δασκάλα
δασκάλα
Ο γιος μου λατρεύει τους περισσότερους δασκάλους που έχει ή είχε στο παρελθόν, αντιμετωπίζοντάς τους σαν πατρικές/μητρικές φιγούρες και μέντορες.
Beauty & Health
Πρώτη εβδομάδα στο σχολείο, όλα καινούρια, όλα διαφορετικά. Ο δάσκαλος, το κουδούνι, τα θρανία, οι κανόνες, η τάξη, τα παιδιά.
δασκάλα
Μιλάω με μαμάδες και συνειδητοποιώ πως οι περισσότερες βιώνουμε ένα βαρύ συναίσθημα αποχωρισμού. Να ήταν που είχαμε τρία χρόνια να βιώσουμε κανονική σχολική χρονιά. Να είναι που βγήκαμε από την καραντίνα και έχουμε ανάγκη την ανθρώπινη σύνδεση.
δασκάλα
Σε περίπου 2 εβδομάδες τα σχολεία κλείνουν!
δασκάλα του παιδιού μου
Ακόμα και αν δεν ήταν παράδοση οι γονείς να κάνουν δώρα στους δασκάλους των παιδιών στο τέλος κάθε σχολικής σεζόν, προσωπικά έχω πολλούς καλούς λόγους να χαρίσω κάτι στη δασκάλα του γιου μου. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι...
δασκάλα
Η δασκάλα είναι ο άνθρωπος τον οποίο τα παιδιά συναναστρέφονται τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Είναι εκείνη στην οποία εκμυστηρεύονται τα άγχη, τους φόβους, τις ανησυχίες, αλλά και τις χαρές τους.
δασκάλα
Είμαι καλή μαμά; Όποια από εμάς πει πως δεν κάνει αυτή τη σκέψη, ξανά και ξανά, σαν ενοχλητικό ρεφρέν από αυτά που σου κολλάνε, λέει ψέματα. Ναι, οι ενοχές και αμφιβολίες μάς γεννιούνται μαζί με το παιδί.
δασκάλα
Τα παιδιά μπορούν να μας εκπλήξουν με τις ερωτήσεις τους με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο και αυτό η δασκάλα Nancy Bullard το γνωρίζει καλά...