παιδικά βιβλία

Category: παιδικά βιβλία
Culture
Τρυφερά παραμύθια, δημιουργικές συνταγές μαγειρικής για μικρά χεράκια, διασκεδαστικές ιστορίες με δράκους, συναρπαστικές περιπέτειες, αλλά και κόμικς με θέμα το ποδόσφαιρο...
παιδικά βιβλία
Ο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ γράφτηκε και εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1943, ενώ μέχρι σήμερα έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 300 γλώσσες.
παιδικά βιβλία
Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ποιήτρια, να γράφει στίχους σε έναν κόσμο παραδιπλανό, όπου οι άνθρωποι θα τους αναζητούν ακόμη...
παιδικά βιβλία
Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και έχουμε ήδη ξεκινήσει να οργανώνουμε τις οικογενειακές βόλτες μας! Αν κάτι μας έλειψε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας είναι οι αφηγήσεις παραμυθιών, που περνούν σπουδαία μηνύματα στα παιδιά και αποτελούν και μια υπέροχη ευκαιρία κοινωνικοποίησής τους.
χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα βιβλία θα είναι το πιο ουσιαστικό και διαχρονικό δώρο που μπορούμε να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πόσο μάλλον όταν τα πρόσωπα αυτά είναι τα παιδιά, τα ανίψια ή τα βαφτιστήρια μας.
Διόπτρα
Φέτος τα Χριστούγεννα θα ζήσουμε τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες, θα περιπλανηθούμε στη φύση, θα παίξουμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, θα γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε πόσο πολλή δύναμη κρύβουμε μέσα μας, θα μάθουμε να είμαστε ευγνώμονες και θα ταξιδέψουμε σε όλο τ
παιδικά βιβλία
Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της, οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και όλα τα παιδιά ανυπομονούν για στιγμές ανεμελιάς που τόσο έχουν ανάγκη.
Culture
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να εμφυσήσουμε στα παιδιά την αγάπη και τον σεβασμό προς τον πλανήτη; Να αποτελέσουμε οι ίδιοι το παράδειγμα!  Ο κύριος Χταπόδης, η Κοραλία, τα μελισσάκια και πολλοί άλλοι μάς δείχνουν τον τρόπο μέσα από τις διασκεδαστικές του περιπέτειες!