εγκυμοσύνη

Category: εγκυμοσύνη
Pregnancy
Η περίοδος της εγκυμοσύνης για όλα τα ζευγάρια είναι δύσκολη, άλλα και ταυτόχρονα μαγική. Για τον Yehuda Devir ήταν επιπλέον και χιουμοριστική.
Pregnancy
Είμαστε σοκαρισμένες γιατί ομολογούμε πως δεν το είχαμε ξανά ακούσει. Όμως πάντα οι συζητήσεις με καταξιωμένους γιατρούς, οδηγούν σε αποκαλύψεις που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.  Η γυναικολόγος - χειρουργός και μαιευτήρας Μαριλία Νικολαΐδου ήταν απόλυτη:
Pregnancy
Τη στιγμή που μαθαίνετε ότι είστε έγκυος αλλάζει όλη η ζωή σας!
Pregnancy
Η καρδιοτοκογραφία ηρεμίας (NST= non stress test) εφαρμόζεται κυρίως στο τρίτο τρίμηνο της κύησης και πραγματοποιείται στα πλαίσια του ελέγχου της βιοφυσικής κατάστασης του εμβρύου.  Τι είναι όμως το καρδιοτοκογράφημα (NST) ;
εγκυμοσύνη
Νιώθουμε πολύ τυχερές που τα παιδιά των φίλων μας είναι σχεδόν συνομήλικα με τα δικά μας. Έτσι, είναι ευκολότερο να οργανώνουμε όλοι μαζί ταξίδια, βόλτες και σπιτικές γιορτές χωρίς να ανησυχούμε μήπως βαρεθούν τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς μας – αφού όλοι θα έχουν παρέα!
διάσημες εγκυμοσύνες
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Hilary Swank, η οποία πρόκειται σύντομα να γίνει μαμά για πρώτη φορά!
Pregnancy
Τα ακούμε εδώ και χρόνια, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς ακριβώς επηρεάζουν την υγεία μας.
εγκυμοσύνη
Μπορεί η επιστήμη να έχει εξελιχθεί σε σημείο να δίνει τη δυνατότητα σε μια γυναίκα να γνωρίζει τη βιολογική μητρότητα ακόμα και μετά τα 45, όμως η αλήθεια είναι ότι κάθε ηλικία έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.