παιδί και παππούδες

Category: παιδί και παππούδες
παιδί και παππούδες
Βροχή από γλυκίσματα και παιχνίδια. Παιδικά με τις ώρες στην τηλεόραση και «ναι» σε όλα τα χατίρια που το παιδί δεν θα τολμούσε καν να εκφράσει στη μαμά και τον μπαμπά.
παιδί και παππούδες
Στις προηγούμενες γενιές ακόμα και οι πιο αφοσιωμένοι μπαμπάδες ήταν συνήθως τόσο σκληρά εργαζόμενοι, στην προσπάθεια να ανταποκριθούν στον παραδοσιακό ρόλο του κουβαλητή, που απουσίαζαν πολλές ώρες καθημερινά από το σπίτι.
παιδί και παππούδες
"Μαμά μπορώ να κοιμηθώ σήμερα στον παππού;" Ίσως δεν υπάρχει πιο γλυκιά στιγμή από εκείνη που το παιδάκι με ματάκια που λάμπουν από ανυπομονησία και χαρά ζητάει από τους γονείς του να το αφήσουν να κοιμηθεί στον παππού ή τη γιαγιά! 
παιδί και παππούδες
Μαμάδες και μπαμπάδες, ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες. Όλοι ξέρετε πόσο πολύ αγαπούν οι γονείς σας τα εγγόνια τους. Εκείνο που δεν γνωρίζετε όμως, ή ίσως δεν θέλετε να παραδεχθείτε, είναι μερικά πράγματα που θα ήθελαν να σας πουν αλλά δεν έχουν πάντα την ευκαιρία...
παιδί και παππούδες
Ο Doug Hayes, ένας super παππούς από το Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών, αγόρασε ένα μικρό σχολικό, ώστε να μπορεί να πηγαίνει τα δέκα εγγόνια του στο σχολείο κάθε πρωί...
παιδί και παππούδες
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου συμβούν ΟΛΑ όσα κορόιδευα.
παιδί και παππούδες
Τα παιδιά που μεγαλώνουν και έχουν κοντά τους τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, θα λέγαμε ότι δεν είναι απλά τυχερά. Είναι ευλογημένα.