Χριστίνα Κοντοβά μαμά

Category: Χριστίνα Κοντοβά μαμά
Χριστίνα Κοντοβά παιδί
Τα τέταρτα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, και η οικογένεια διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι στη Σκάλα Ερεσού στη Λέσβο όπου βρίσκονται για καλοκαιρινές διακοπές.
Χριστίνα Κοντοβά μαμά
Μία εβδομάδα μετά την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της μικρής Έιντα, της υιοθετημένης κόρης της σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά.
Χριστίνα Κοντοβά μαμά
Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά για το «ταξίδι» της υιοθεσίας της κόρης της, Ada, επιλέγοντας τη νονά της μικρής Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» για να α
τζώνη καλημέρης
Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Χριστίνα Κοντοβά, την υιοθεσία της μικρής Ada και την εμπειρία του ως μπα
Χριστίνα Κοντοβά μαμά
Η χθεσινή επιστροφή στα θρανία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τη Χριστίνα Κοντοβά, καθώς σηματοδότησε την πρώτη ημέρα στο σχολείο για τη μικρή Ada.
Χριστίνα Κοντοβά μαμά
Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τη στιγμή που η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισε να μας πάρει μαζί της στο μαγικό ταξίδι της υιοθεσίας.