Χριστίνα Κοντοβά: Οι φωτογραφίες της μικρής Ada από την πρώτη ημέρα στο σχολείο

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 11/01/2022 - 11:04

Η χθεσινή επιστροφή στα θρανία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τη Χριστίνα Κοντοβά, καθώς σηματοδότησε την πρώτη ημέρα στο σχολείο για τη μικρή Ada. Η σχεδιάστρια μόδας κατάφερε να υιοθετήσει το κοριτσάκι από την Ουγκάντα, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα, και πλέον η οικογένεια απολαμβάνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Φωτογραφία από @ckontova (Instagram)

Η υπερήφανη μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Story με τη μικρή να περπατά στον δρόμο προς το σχολείο, κι ένα ακόμη με τα αναμνηστικά δωράκια που έφεραν για τους συμμαθητές της Ada από τη γενέτειρά της.

Φωτογραφίες από @ckontova (Instagram)

Οι πρώτες διακοπές στην Ελλάδα

Λίγες ημέρες πριν, η σχεδιάστρια μαζί με τον σύντροφό της Τζώνη Καλημέρη και τη μικρή πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι για τη νέα χρονιά στο Νυμφαίο της Φλώρινας. Εκεί βρέθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου, καλή φίλη της Χριστίνας Κοντοβά, η οποία λέγεται ότι θα βαπτίσει τη χαριτωμένη Ada. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram με τη λεζάντα: «Ada! Και η ζωή μας πια, μια ηλιαχτίδα φωτεινότερη».

Φωτογραφία από @sissychristidou (Instagram)

Το «ταξίδι» της υιοθεσίας

Η Χριστίνα Κοντοβά μπήκε πέρυσι το καλοκαίρι στη λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα στην Ουγκάντα, όπου πρέπει να ζήσει για έναν ολόκληρο χρόνο προκειμένου να γνωρίσει και να περάσει χρόνο με τη μικρή Ada, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας. Τον περασμένο Απρίλιο μάλιστα, ήταν που η σχεδιάστρια μοιράστηκε τη σπουδαία της απόφαση με τους followers της στο Instagram.