Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μαμά!!

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 07/02/2023 - 17:59

Είναι επίσημο! Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro περιμένουν το πρώτο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας, όπως ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια στην τηλεοπτική εκπομπή "Live With Kelly and Ryan". Συγκέκριμένα, σε ερώτηση για τα καλοκαιρινά τους σχέδια, η ευτυχισμένμη mom-to-be απάντησε: «Είχαμε πολλά σχέδια. Επρόκειτο να πάμε στην Ελλάδα το καλοκαίρι αλλά χρειάστηκε να το μεταθέσουμε γιατί θα αποκτήσουμε μωρό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του podcast "Heal Squad".

Φωτογραφία από @mariamenounos (Instagram)

«Έπρεπε να το μοιραστώ εδώ πρώτα γιατί είστε η οικογένειά μου, είστε μαζί μου σε όλο αυτό το ταξίδι και είμαι τόσο ευγνώμων», είπε συγκινημένη.

Ο δρόμος προς την εγκυμοσύνη ήταν δύσκολος για τη Μαρία Μενούνος όλα αυτά τα χρόνια. «Σχεδόν μια δεκαετία», απάντησε όταν οι παρουσιαστές τη ρώτησαν πόσο καιρό προσπαθούσαν να αποκτήσουν μωρό. «Πέρασε πολύς καιρός. Έχουμε κάνει τα πάντα - εννοώ, κυριολεκτικά τα πάντα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Paris Hilton απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας!

Φωτογραφία από @mariamenounos (Instagram)

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε επίσης ότι απευθύνθηκε σε δύο διάσημες φίλες της για συμβουλές: «Η Zoe Saldaña και η Kim Kardashian με βοήθησαν τόσο πολύ σε αυτό το ταξίδι, δίνοντάς μου πολύ χρήσιμες συμβουλές. Η Kim συγκεκριμένα μου γνώρισε αυτόν τον υπέροχο δικηγόρο που λέγεται Andy και με βοήθησε να βρω αυτή τη γυναίκα, τη Stephanie, που με βοήθησε να βρω την παρένθετη μητέρα μας».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ύστερα από 20 χρόνια σχέσης στις 31 Δεκεμβρίου 2017, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Times Square, ενώ πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους έναν χρόνο αργότερα στην Ελλάδα.