Αγγελική Ανδριανοπούλου

Category: Αγγελική Ανδριανοπούλου
Play & Learn
Όσο κι αν είμαστε ενθουσιασμένοι που το παιδί μας μεγάλωσε και θα πάει σχολείο, άλλη τόση είναι η αγωνία μας για την επιλογή του κατάλληλου παιδικού σταθμού.
Play & Learn
Οι δεξιότητες αποτελούν απαραίτητο εφόδιο και γι’ αυτό στο Μικροδρόμιο καλλιεργούνται από την πρώιμη κιόλας προσχολική ηλικία.
Baby
Η διαδικασία της ανατροφής των παιδιών είναι μια μεγάλη, δημιουργική διαδρομή κατά την οποία κατακτιούνται πολύ σημαντικοί στόχοι για την αρμονική ανάπτυξή τους. Στην κορυφή αυτών των στόχων βρίσκεται η συναισθηματική τους ισορροπία και η ανεξαρτησία τους.
Play & Learn
Ένα «σπίτι» με μεγάλα παράθυρα από όπου θα μπαίνει άπλετο φως κι ένα περιβάλλον αρμονικό μα κι ευέλικτο, στο οποίο κάθε παιδί θα πειραματίζεται, θα δοκιμάζει, θα χαράζει τη δική του διαδρομή.
Μικροδρόμιο
Έχοντας ταξιδέψει και επισκεφτεί σχολεία σε διάφορες χώρες του κόσμου κι ερχόμενη σε επαφή με διαφορετικές εκπαιδευτικές φιλοσοφίες, η εκπαιδευτικός Αγγελική Ανδριανοπούλου κατάφερε πριν λίγο καιρό να υλοποιήσει ένα όραμα χρόνων: να δημιουργήσει ένα δικό της σχολείο προσχολικής εκπαίδευσης, έναν