παιδιά και πόλεμος

Category: παιδιά και πόλεμος
πόλεμος ουκρανία
Μια μητέρα από την Ουκρανία έγραψε τα στοιχεία επικοινωνίας της 2χρονης κόρης της στην πλάτη της μικρής, σε περίπτωση που χαθεί από τους γονείς της, σε μια πρόσφατη σπαρακτική εικόνα από τον πόλεμο που είδε το φως της δημοσιότητας.
παιδιά και πόλεμος
Καθώς εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά από την Ουκρανία βρίσκουν καταφύγιο σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, μια εμπνευσμένη πράξη καλοσύνης από τους εργαζόμενους στην εταιρεία Mediabrands Content Studio στη Δανία «ζεσταίνει» τις καρδιές μας και γίνεται viral.
πόλεμος ουκρανία
Εδώ και χρόνια ο Banksy χρησιμοποιεί την ανωνυμία του για να δημιουργεί έργα τέχνης που σχολιάζουν σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.
παιδιά και πόλεμος
Το νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού TIME πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου με διπλό εξώφυλλο και θέμα τον πόλεμο στην Ουκρανία.
παιδιά και πόλεμος
Ισπανοί οδηγοί ταξί οδήγησαν πρόσφατα περισσότερα από 2.000 μίλια μέχρι την Πολωνία, για να παραλάβουν Ουκρανούς πρόσφυγες που διέφυγαν από τη συνεχιζόμενη εισβολή της Ρωσίας και να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στη Μαδρίτη.
παιδιά και πόλεμος
Το αγόρι από την Ουκρανία, που η ιστορία του συγκίνησε πλήθος κόσμου όταν πέρασε πριν λίγο καιρό μόνο του τα σύνορα με τη Σλοβακία, εν μέσω της εισβολής της Ρωσίας στην πατρίδα του, ενώθηκε ξανά με τη μαμά και τη γιαγιά του, σύμφωνα με τις αρχές.
παιδιά και πόλεμος
Η Ουκρανή νοσοκόμα Οξάνα Μαρτινένκο και οι συνάδελφοί της φροντίζουν 21 μωρά σε μια αυτοσχέδια κλινική, σε ένα υπόγειο στα περίχωρα του Κιέβου, όλα τους γεννημένα μέσω παρένθετης μητέρας, των οποίων οι γονείς δεν μπορούν να τα παραλάβουν εξαιτί
παιδιά και πόλεμος
Μια έγκυος και το μωρό της έχασαν τη ζωή τους στον βομβαρδισμό μαιευτηρίου της Μαριούπολης την περασμένη Τετάρτη. Η γυναίκα και το αγέννητο παιδί της υπέκυψαν στα τραύματά τους μερικές ημέρες αργότερα.