5 λόγοι που καθιστούν τα χαλιά Colore Colori τον απόλυτο life saver κάθε μαμάς!

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 28/12/2021 - 11:24

Επιστρέφετε από τη δουλειά και το μικρό σας σάς περιμένει όλο χαρά για να παίξετε. Σε μια στιγμή απροσεξίας το ποτήρι με το γάλα χύνεται στο χαλί... Το παιχνίδι τελειώνει άρον άρον και ξεκινά το απαιτητικό καθάρισμα του χαλιού. Σας θυμίζει κάτι; Εικόνες όπως αυτή, που καταστρέφουν τις όμορφες στιγμές μας, ανήκουν στο παρελθόν χάρη στα χαλιά Colore Colori που καθαρίζονται στο λεπτό, εξασφαλίζοντάς σας περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας! Αν χρειάζεστε κι άλλους λόγους για να πειστείτε ότι αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για το σπίτι σας, συνεχίστε να διαβάζετε!

Παιδικό χαλί Diamond Kids με καμηλοπαρδάλεις

#1 Stay healthy: Τα μικρόβια αποτελούν τον Νο1 εχθρό όλων των μαμάδων και ιδιαιτέρως της Ελληνίδας μάνας! Αυτό το ξέρουν όλοι. Εκείνο που ίσως δεν ξέρουν, είναι ότι όλα τα προϊόντα της συλλογής Colore Colori έχουν παραχθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν περάσει με επιτυχία τις δοκιμές Ευρωπαϊκών Ινστιτούτων παγκοσμίου κύρους και έχουν πάρει έγκριση για το ότι οι βαφές τους δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για τον άνθρωπο. Επιπλέον, τα νήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή τους επεξεργάζονται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην δημιουργούνται συνθήκες ανάπτυξης παθογόνων βακτηρίων, καθιστώντας τα την πιο ιδανική και ασφαλή επιλογή, ειδικά για οικογένειες με παιδιά.

Παιδικό χαλί Diamond Kids με καρδιές

#2 More quality time: Κατά τη διάρκεια της παραγωγής των Colore Colori, τα νήματα περνούν από μια εξελιγμένη τεχνολογικά διαδικασία, που τους δίνει τη δυνατότητα να μην απορροφούν άμεσα τον υγρό λεκέ, καθιστώντας τα συγκεκριμένα χαλιά αλέκιαστα από καθημερινούς λεκέδες, όπως, γάλα, αναψυκτικά, χυμούς, ακόμη και από ανεξίτηλο μαρκαδόρο! Μαμάδες, μπορείτε να χειροκροτήσετε ελεύθερα! 

Φλοκάτη σε γκρι - ανθρακί χρώμα

Φλοκάτη σε λιλά χρώμα

#3 Ο life saver της νοικοκυράς! Κάθε χρόνο, με το που πιάνουν τα πρώτα κρύα και τα χαλιά κάνουν την εμφάνισή τους στο σπίτι, ξεκινά και το μαρτύριο της καθαριότητας! Καμία άλλη δουλειά του σπιτιού δεν σας φαίνεται τόσο απαιτητική, όσο το σκούπισμα των χαλιών. Κι όμως, τα Colore Colori κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη αφού δεν μαγνητίζουν χνούδια, σκόνη και τρίχες από τα αγαπημένα μας κατοικίδια, μετατρέποντας το σκούπισμα σε παιχνιδάκι!

Vintage χαλί 4 εποχών Mambo

Χαλί 4 εποχών Mambo με γκρι & μπεζ τουβλάκια

#4 This or that? Αν η αποφασιστικότητα δεν είναι το δυνατό χαρτί σας, τότε σίγουρα η επιλογή χαλιού Colore Colori θα σας δυσκολέψει! Κι αυτό, γιατί στις συλλογές της εταιρείας μπορεί κανείς να βρει τεράστια γκάμα επιλογών που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και στιλ διακόσμησης. Αλλά ακόμα κι αν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε μία μόνο επιλογή, μην ανησυχείτε. Ένα μόνο χαλί Colore Colori δεν είναι ποτέ αρκετό!

Ροζ shaggy χαλί Rich

Πράσινο παστέλ shaggy χαλί Rich

#5 It's guaranteed: H Colore Colori είναι η μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής εφ' όρου ζωής, η οποία περιλαμβάνει τη δωρεάν επιδιόρθωση του ρελιού του χαλιού - μοκέτας που έχετε αποκτήσει και ξηλώθηκε για οποιονδήποτε λόγο, καθώς και τη δωρεάν κοπή χαλιού - μοκέτας σε μικρότερες διαστάσεις και την τοποθέτηση εκ νέου ρελιού περιμετρικά. Όσον αφορά την εγγύηση αντικατάστασης, ισχύει για 2 χρόνια από την αγορά και αναφέρεται σε ξεθώριασμα των χρωμάτων, ξήλωμα νημάτων στο πέλος του χαλιού και ολική καταστροφή από φωτιά (δείτε περισσότερα εδώ).

Vintage πολύχρωμο χαλί Monza

Χαλί Monza με πολύχρωμες αφηρημένες ρίγες

 

Colore Colori 

Website: www.colorecolori.gr

Facebook: Colore Colori Χαλιά-Μοκέτες

Instagram: @colorecolori_ecorugs